NIS OMOGUĆIO KUPOVINU GORIVA PUTEM APLIKACIJE Drive.Go za beskontaktno plaćanje na pumpama

SrbijaVesti

8.4.2020 13:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

NIS OMOGUĆIO KUPOVINU GORIVA PUTEM APLIKACIJE Drive.Go za beskontaktno plaćanje na pumpama NIS OMOGUĆIO KUPOVINU GORIVA PUTEM APLIKACIJE Drive.Go za beskontaktno plaćanje na pumpama
Mobilna aplikacija „Drive.Go“ koja omogućavat plaćanje goriva na točionom mestu bez ulaska u prodajni objekat dostupna je potrošačima u Srbiji za korišćenje na NIS... NIS OMOGUĆIO KUPOVINU GORIVA PUTEM APLIKACIJE Drive.Go za beskontaktno plaćanje na pumpama

Mobilna aplikacija „Drive.Go“ koja omogućavat plaćanje goriva na točionom mestu bez ulaska u prodajni objekat dostupna je potrošačima u Srbiji za korišćenje na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, saopštila je Naftna industrija Srbije.

„Drive.Go“ mobilna aplikacija se instalira sa Google Play i Apple Store-a, a kod registracije kupac unese bankarsku karticu kojom će obavljati plaćanje, navodi NIS.

Pre samog točenja goriva aplikacija se pokrene, skenira QR kod koji se nalazi na samom točionom mestu, a kad natoči gorivo potrošač plaća račun klikom na dugme „plati“ u mobilnoj aplikaciji, objašnjava se u saopštenju i dodaje da je time brzo i jednostavno proces kupovine i plaćanja završen.

Ovakvo plaćanje trenutno je dostupno na 25 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica, a NIS će u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem funkcionalnosti mobilne aplikacije, kao i sa širenjem mreže benzinskih stanica na kojima će biti omogućeno ovakvo plaćanje.

U ovaj digitalni projekat razrađen je u skladu sa najboljim primerima iz svetske prakse, kako pouzdanosti, tako i bezbednosti plaćaanja, saopštio je NIS i dodao će preko aplikacije korisnici programa lojalnosti „Sa nama na putu“ moći da nastave sakupljanje bonus poena.

„Uvođenjem mobilne aplikacije ‘Drive.Go’ NIS pokazuje da ostaje dosledan primeni inovacija u svom poslovanju, a istovremeno, ovo je dodatna mera, koja ima za cilj da u trenutnim okolnostima doprinese zaštiti i očuvanju zdravlja, kako zaposlenih tako i potrošača“, izjavio je direktor Bloka Promet kompanije NIS Aleksej Černikov.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...