NOVI PUTNIČKI LETOVI AIR SERBIA U nedelju avioni kreću za Beč i London

SrbijaVesti

24.5.2020 09:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

NOVI PUTNIČKI LETOVI AIR SERBIA U nedelju avioni kreću za Beč i London NOVI PUTNIČKI LETOVI AIR SERBIA U nedelju avioni kreću za Beč i London
Nacionalna aviokompanija Air Serbia, pored već uvedenih letova za Cirih i Frankfurt, od nedelje leti i za London (Hitrou) i Beč. Air Serbia će... NOVI PUTNIČKI LETOVI AIR SERBIA U nedelju avioni kreću za Beč i London

Nacionalna aviokompanija Air Serbia, pored već uvedenih letova za Cirih i Frankfurt, od nedelje leti i za London (Hitrou) i Beč.

Air Serbia će avionima A319 imati let za London u 10.25 i let za Beč u 18.50, objavio je beogradski aerodrom „Nikola Tesla“.

Takođe u nedelju Air Serbia će leteti i za Cirih u 12.40 i za Frankfurt u 17.30.

Srpski avioprevoznik je 21. maja obnovio komercijalni putnički saobraćaj letovima za Cirih i Frankfurt.

U prodaji su karte za još dve destinacije, Pariz i Amsterdam, za letove od 31. maja, za kada je do 14. juna predviđen jedan let nedeljno.

Pored toga, Air Serbia će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne aviokompanije biti povećan na dva puta nedeljno.

Nacionalna aviokompanija počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Air Serbia planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva aviokompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Srpski avioprevoznik će obnavljati redovan putnički saobraćaj u skladu sa odlukama regulatornih organa drugih država.

Air Serbia je najavila da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela.

  • Marija

    24.5.2020 #1 Author

    Napokon😊

    Odgovori

  • Snežana

    24.5.2020 #2 Author

    Vreme je i bilo

    Odgovori

    • GocaBG

      24.5.2020 #3 Author

      Konacno da i avio sabracaj pocne da funkcionise.

      Odgovori

  • Anna

    24.5.2020 #4 Author

    Zaista lepe vesti. Još jedan korak ka povratku u normalan život.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...