NOVO RUKOVODSTVO KOMPANIJE DELOITTE U SRBIJI Odabran glavni partner za usluge finansijskog savetovanja za region

Firme u fokusuRegionSrbijaU fokusuVesti

23.10.2020 14:19 Autor: Julijana Vincan 0

NOVO RUKOVODSTVO KOMPANIJE DELOITTE U SRBIJI Odabran glavni partner za usluge finansijskog savetovanja za region NOVO RUKOVODSTVO KOMPANIJE DELOITTE U SRBIJI Odabran glavni partner za usluge finansijskog savetovanja za region
Kompanija Deloitte, globalni lider u pružanju profesionalnih konsultantskih usluga, imenovala je Darka Stanisavića za novog rukovodećeg partnera te kompanije u Srbiji, koji je ujedno i glavni partner... NOVO RUKOVODSTVO KOMPANIJE DELOITTE U SRBIJI Odabran glavni partner za usluge finansijskog savetovanja za region

Kompanija Deloitte, globalni lider u pružanju profesionalnih konsultantskih usluga, imenovala je Darka Stanisavića za novog rukovodećeg partnera te kompanije u Srbiji, koji je ujedno i glavni partner za usluge finansijskog savetovanja za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Tokom više od 20 godina profesionalnog iskustva iz oblasti finansija sticanog u SAD i u regionu Centralne Evrope, Stanisavić je učestvovao u realizaciji niza projekata iz oblasti korporativnih finansija, restrukturiranja i transakcija, kao i u pružanju konsultantskih usluga u oblasti poslovne strategije, navodi se u saopštenju kompanije.

Poslovni sastanak
Foto: Pexels.com

Takođe, Olivera Andrijašević je novi partner u Sektoru revizije i srodnih usluga i zadužena je za dalji razvoj usluga revizije i konsaltinga u Srbiji.

Ima bogato iskustvo u primeni Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja (MSFI), finansijskog savetovanja, s posebnim fokusom na dubinsku analizu poslovanja, poslovno planiranje, finansijsku analizu, privatizacije, posebne istrage, a stručnjak je u području računovodstvenog savetovanja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...