Potpisan sporazum o međusobnoj saradnji

NTP Novi Sad i Poslovi Infostud razvijaju zajedničku online platformu

BiznisBolji posaoInovacijePreduzetnikSrbijaVesti

17.5.2022 13:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

NTP Novi Sad i Poslovi Infostud razvijaju zajedničku online platformu NTP Novi Sad i Poslovi Infostud razvijaju zajedničku online platformu
Naučno-tehnološki park Novi Sad i Poslovi Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje... NTP Novi Sad i Poslovi Infostud razvijaju zajedničku online platformu

Naučno-tehnološki park Novi Sad i Poslovi Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati.

Shodno tome, ova međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke online platforme za potrebe sajta Naučno tehnološkog parka, što će u nastavku korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Novi Sad, saopšteno je iz Infostuda.

„Zajedno ćemo raditi na aktivnostima koje su usmerene ka međusobnoj edukaciji i promociji, kao i na uspostavljanju saradnje između NTP Sad i kompanija članica NTP Novi Sad sa Infostudom“, objašnjava PR menadžer portala Poslovi Infostud, Miloš Turinski.

Ovim Sporazumom su, kako je saopšteno, obuhvaćene ujedno i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Novi Sad prilikom korišćenja usluga koje pruža Infostud.

Da podsetimo, Naučno-tehnološki park Novi Sad d.o.o. osnovala je Autonomna pokrajina Vojvodina radi pružanja infrastrukturnih i stručnih usluga svojim članicama – visokotehnološkim i srednjetehnološkim privrednim društvima, inovacionim organizacijama, naučnoistraživačkim i visokoškolskim ustanovama, s ciljem što brže primene i razvoja novih tehnologija, kao i radi stvaranja i plasmana novih proizvoda i usluga na tržištu.

NTP Novi Sad d.o.o.

Fruškogorska 1, 21000 Novi Sad, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
117.740,92 (2020)
Broj zaposlenih:
1 (2020)

Kao osnovni cilj osnivanja i razvoja NTP Novi Sad naveden je ubrzani tehnološki razvoj grada Novog Sada, Autonomne Pokrajine Vojvodine, Republike Srbije, ali i celog regiona.

Kompanija Infostud objedinjuje vodeće sajtove koji obezbeđuju rešenja za zapošljavanje, kako za kandidate, tako i za poslodavce. Sama misija Infostuda je, kako se ističe u saopštenju, da efikasno povezuje kandidate i poslodavce, pomagajući im u procesu zapošljavanja i građenja karijere i čineći zajedno sa njima tržište rada boljim, a Srbiju boljim mestom za rad.

INFOSTUD 3 DOO SUBOTICA

VLADIMIRA NAZORA 7, 24000 Subotica, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
9.876.783,97 (2021)
Broj zaposlenih:
182 (2021)
  • VERA

    17.5.2022 #1 Author

    To ce dosta da znači kada je u pitanju zapošljavanje naučnih radnika ali i kroz razvoj Start up firmi.

    Odgovori

  • TATJANA

    17.5.2022 #2 Author

    Odlicna ideja, vec smo upoznati da ce mnoge druge kompanije srodne da udju u slicnu saradnju

    Odgovori

  • kaćica

    17.5.2022 #3 Author

    Divna vest,a infostud ce imati jos poslovnih prilika.

    Odgovori

  • DJORDJE1

    18.5.2022 #4 Author

    Svaka čast za ovu saradnju, to znači i nove poslovne prilike za mlade ljude.

    Odgovori

  • DEKSI

    18.5.2022 #5 Author

    Značiće proširenje, bice i više mogućnosti za rad.

    Odgovori

  • GOCA BG

    18.5.2022 #6 Author

    Prosirenje ce svako doneti bolje poslovanje…

    Odgovori

  • Milisavka

    23.5.2022 #7 Author

    Odlična ideja

    Odgovori

  • TINA

    26.5.2022 #8 Author

    Vrlo korisno

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...