saopštenje uprave za agrarna plaćanja

Obnova registracije gazdinstava pre traženja subvencija

AgrobiznisSrbijaVesti

29.7.2024 11:28 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Obnova registracije gazdinstava pre traženja subvencija Obnova registracije gazdinstava pre traženja subvencija
Uprava za agrarna plaćanja preporučila je poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji da pre podnošenja zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava... Obnova registracije gazdinstava pre traženja subvencija

Uprava za agrarna plaćanja preporučila je poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji da pre podnošenja zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava urade obnovu registracije za tekuću godinu.

Na taj način poljoprivrednici ispunjavaju jedan od osnovnih uslova za ostvarivanje prava na subvencije po bilo kojoj meri podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju, saopštila je Uprava za agrarna plaćanja.

Poljoprivrednici koji su podneli zahtev za podsticaje putem portala ePodsticaji treba da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave i prihvate i preuzmu rešenja.

Dodaje se da na taj način rešenja postaju pravosnažna i izvršna, što posledično omogućava isplatu novca.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.