OBNOVLJENI LETOVI SA TIVATSKOG AERODROMA Prvi avioni krenuli ka Hanoveru

RegionVesti

22.6.2020 10:34 Autor: Ljiljana Begović 0

OBNOVLJENI LETOVI SA TIVATSKOG AERODROMA  Prvi avioni krenuli ka Hanoveru OBNOVLJENI LETOVI SA TIVATSKOG AERODROMA  Prvi avioni krenuli ka Hanoveru
Tivatski aerodrom ponovo je otvoren za komercijalni aviosaobraćaj, nakon pauze zbog epidemije korona virusa. Kako je saopšteno iz tog preduzeća, avioni „Montenegro Airlines“ poleteli... OBNOVLJENI LETOVI SA TIVATSKOG AERODROMA  Prvi avioni krenuli ka Hanoveru

Tivatski aerodrom ponovo je otvoren za komercijalni aviosaobraćaj, nakon pauze zbog epidemije korona virusa.

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, avioni „Montenegro Airlines“ poleteli su opet iz Tivta ka Hanoveru, a u povratku je bilo 70 putnika.

Od maja je do danas na tivatski aerodrom sletelo oko 300 putnika privatnim, malim avionima, što je približno jednak broj prošlogodišnjem, kada je u pitanju nekomercijalni aviosaobraćaj.

„Ovi rezultati podsećaju na prošlogodišnje i, iako se radi o generalnoj avijaciji, sve nam to uliva optimizam da se aviosezona polako zahuktava. Što se tiče komercijalnog saobraćaja u junu i u avgustu očekujemo ogroman iskorak u odnosu na dosadašnji period“, saopštila portparolka kompanije Aerodroma Crne Gore Marina Miketić Nikolić, prenosi Tanjug.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...