Sportsko-poslovni događaj okupio rekordni broj učesnika

Održana prva Schneider Electric Serbia Business Run trka

BiznisLifestyleSrbijaVestiZdravlje

8.4.2022 10:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Održana prva Schneider Electric Serbia Business Run trka Održana prva Schneider Electric Serbia Business Run trka
Novi Sad je 7. aprila bio centar najvećeg tim bilding i najodrživijeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Serija poslovnih trka Schneider Electric Serbia Business Run... Održana prva Schneider Electric Serbia Business Run trka

Novi Sad je 7. aprila bio centar najvećeg tim bilding i najodrživijeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji.

Serija poslovnih trka Schneider Electric Serbia Business Run počela okupila je više od 2.000 prijavljenih iz preko 100 kompanija koje posluju u Novom Sadu i šire.

Na prvoj trci, dugoj pet kilometara, kompanija Schneider Electric, ponosni pokrovitelj serije, imala je najveći broj učesnika – čak 417.

Najbrži na trci u Novom Sadu bio je tim Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, drugo mesto je zauzela kompanija BrightMarbles, dok je treće mesto zauzeo tim TTTech Auto, navodi se u zvaničnom saopštenju događaja.

Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Dušan Krstić sa Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, a najbrža među damama je bila Sandra Uzelac iz kompanije Samer.

“Rekordan broj prijavljenih čini nas ponosnim, jer to je pokazatelj da je naš zajednički sportski duh upravo razlog zašto smo naslovni sponzor ovog događaja. Uvek ćemo biti prisutni u manifestacijama koje doprinose zelenijoj budućnosti. To je jedino moguće ispuniti ako u ovakvim akcijama učestvujemo zajedno u što većem broju, inspirišući i ostale da neguju sportske navike i zajedništvo, ali i vodeći računa o održivosti”, navela je učesnica trke i HR direktorka kompanije Schneider Electric Neda Lang.

Schneider Electric Serbia Business Run na trci u Novom Sadu pokazala je pravi primer održivosti ovakve vrste masovnog događaja.

Uz pomoć kompanije Schneider Electric, lidera u domenu održivosti, i drugih kompanija koje su podržale zelenu inicijativu Business Run na trci u Novom Sadu su korišćeni solarni paneli koji su pružali deo energije za potrebe trke, kao i solarna klupa za punjenje mobilnih telefona i Wi-Fi. Takođe, plastične flaše, limenke i karton sa trke su reciklirani. Srbiju očekuju trke zaposlenih i u Subotici (21. aprila), Nišu (8. septembra) i Beogradu (29. septembra).

  • Ika

    8.4.2022 #1 Author

    Lep povod, treba cesce organizovati

    Odgovori

  • ZVE84

    9.4.2022 #2 Author

    Nadam se da je Schneider Electric prezentovao nešto novo i korisno kod nas.

    Odgovori

  • Bella

    9.4.2022 #3 Author

    Kakva ozbiljna firma takav i dogadjaj. Bravo

    Odgovori

  • VILENJAK

    10.4.2022 #4 Author

    Svaka čast! 👏

    Odgovori

  • GOCA BG

    10.4.2022 #5 Author

    Ovakve kompanije i organizuju ovakve dogadjaje…

    Odgovori

  • TINA

    10.4.2022 #6 Author

    Jedva procitah naslov. O cemu se ovde radi?

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...