Jedinice lokalne samouprave mogu da šalju prijave do 9. avgusta

Otvoren konkurs za ruralnu infrastrukturu, ukupno 200 miliona dinara podrške

SrbijaVesti

25.7.2021 08:34 Autor: Marko Miladinović 0

Otvoren konkurs za ruralnu infrastrukturu, ukupno 200 miliona dinara podrške Otvoren konkurs za ruralnu infrastrukturu, ukupno 200 miliona dinara podrške
Jedinice lokalne samouprave mogu od 30. jula do 9. avgusta konkurisati za podsticaje za unapređenje i razvoj ruralne javne infrastrukture. Javnim pozivom koji je... Otvoren konkurs za ruralnu infrastrukturu, ukupno 200 miliona dinara podrške

Jedinice lokalne samouprave mogu od 30. jula do 9. avgusta konkurisati za podsticaje za unapređenje i razvoj ruralne javne infrastrukture.

Javnim pozivom koji je objavila Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je propisano da se novac može dobiti za investicije u izgradnju i opremanje objekata za snabdevanje vodom i putne infrastrukture.

Jedan od uslova za dobijanje novca po ovom pozivu, za koji je inače opredeljeno 200 miliona dinara, jeste da se investicija realizuje u mestu u kojem živi manje od 10.000 stanovnika.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...