Odgovori na izazove rada u izmenjenim uslovima

Otvorena Digitalna akademija za mikro, mala i srednja preduzeća

BiznisPreduzetnikSrbijaU fokusuVesti

7.12.2021 11:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Otvorena Digitalna akademija za mikro, mala i srednja preduzeća Otvorena Digitalna akademija za mikro, mala i srednja preduzeća
Specijalizovana online Digitalna poslovna akademija Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije (PKS), koja je razvijena uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ)... Otvorena Digitalna akademija za mikro, mala i srednja preduzeća

Specijalizovana online Digitalna poslovna akademija Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije (PKS), koja je razvijena uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) počela je sa radom.

Akademija je namenjena prevashodno vlasnicima i menadžerima mikro, malih i srednjih preduzeća, a tokom kratkog promotivnog perioda akademija će biti besplatna.

Direktor Centra za digitalnu transformaciju PKS Predrag Nikolić rekao je da je stečeno dovoljno iskustva kako bi se precizno odredilo koja su znanja i veštine neophodni za unapređenje proizvodnje.

„Ta znanja mogu da se koriste za odgovore na izazove rada u izmenjenim uslovima, promene ili prilagođavanje modela poslovanja, brže uključivanje u međunarodne dobavljačke lance, prilagođavanje marketinških i prodajnih kanala kao i kanala komunikacije sa klijentima i dodacima“, rekao je Nikolić.

Digitalna akademija polaznicima nudi četiri programa: Osnovni program u kojem polaznici saznaju više o suštini i značaju digitalne transformacije, Digitalni marketing, Poslovni modeli i inovacije i biznis orijentisan ka korisniku.

Svi predavači u akademiji su sertifikovani konsultanti Centra za digitalnu transformaciju, eksperti u svojim oblastima, sa značajnim iskustvom u pružanju konsultantske podrške mikro, malim i srednjim preduzećima u Srbiji.

Pored snimljenih video predavanja, polaznicima se nudi i materijal za čitanje i spremanje testova, kojima se evaluira stepen znanja korisnika i omogućava njihov dalji progres ka dobijanju završnog sertifikata.

Po svom modelu i sadržaju, akademija je namenjena poslovnim ljudima koji imaju specifične potrebe u smislu znanja i veština, ali su dobrodošli svi oni koji žele da se usavršavaju u skladu sa zahtevima globalnih poslovnih trendova obeleženih tehnološkom revolucijom 4.0 i digitalnom transformacijom. Polaznici je mogu pohađati u vreme koje njima odgovara, kontinuirano ili u fazama, u skladu sa svojim preferencijama.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...