Unapređenje komunikacije sa građanima

PIO fond naručio izradu portala i aplikacije vrednu 362 miliona dinara

SrbijaVesti

3.7.2023 08:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

PIO fond naručio izradu portala i aplikacije vrednu 362 miliona dinara PIO fond naručio izradu portala i aplikacije vrednu 362 miliona dinara
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) raspisao je tender za nadogradnju softverskog rešenja za unapređenje komunikacije sa građanima kroz implementaciju kontakt... PIO fond naručio izradu portala i aplikacije vrednu 362 miliona dinara

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) raspisao je tender za nadogradnju softverskog rešenja za unapređenje komunikacije sa građanima kroz implementaciju kontakt centra.

Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji tendera, posao vredan 362 miliona dinara podrazumeva implementaciju aplikacije za uvid i ažuriranje podataka na Android uređajima, aplikaciju za krajnje korisnike za Android i IOS, web portal sa vestima i portal za unos, izmene i brisanje informacija, prenosi eKapija.

Ponuđač je u obavezi da isporuči licence za integraciju softverskog rešenja za unapređenje komunikacije sa građanima sa eksternim sistemom Uprave za trezor. Ukupan broj potrebnih licenci je 21 komad, za isto toliki broj lokacija u Srbiji i inostranstvu.

Potrebno je, kako se ističe, da softversko rešenje za unapređenje komunikacije sa građanima bude integrisano sa eksternim sistemom Uprave za trezor na način da čita podatke o svakom pojedinačnom korisniku kao i da ima mogućnost ažuriranja podataka o svakom pojedinačnom korisniku.

Integracija ova dva sistema omogućiće Fondu da unapredi svoje usluge ka građanima kroz racionalizaciju komunikacionih kanala i pružanje bržih i efikasnijih usluga, piše u tenderskoj dokumentaciji.

Aplikacija za uvid i ažuriranje podataka na eksternim lokacijama biće dostupna na mobilnim uređajima, kao i aplikacija za krajnje korisnike preko koje će korisnik aplikacije imati uvid u svoje podatke i pregled usluga za eksternu lokaciju u kojoj se trenutno nalazi.

Aplikacija za krajnje korisnike sadržaće profil krajnjeg korisnika i njegove podatke, kao i mogućnost prosleđivanja upita za podatke o konkretnom krajnjem korisniku u eksternom sistemu Uprave za trezor, a putem novog informacionog sistema.

Na aplikaciji se pruža mogućnost prikazivanja liste svih usluga koje su vezane za eksternu lokaciju na kojoj se trenutno nalazi krajnji korisnik.

Tender je otvoren do 7. avgusta.

  • Jj992

    3.7.2023 #1 Author

    Pa kada je normalan iznos penzije 3500 dinara, naravno da se moze i ovo, ustedelo se na kradji penzionera.

    Odgovori

  • Programer

    4.7.2023 #2 Author

    Ma naravno. da angazujes 20 vrhunskih developera ne moze ovoliko da te izadje. Ali kod nas moze sve.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...