Nova usluga unapređuje automatizaciju softvera

PlanRadar uvodi nova rešenja u digitalizaciji građevinarstva

BiznisInfrastrukturaInovacijeInvesticijeNekretninePreduzetnikRegionSrbijaVesti

13.4.2022 14:53 Autor: Stanislav Stanišić 2

PlanRadar uvodi nova rešenja u digitalizaciji građevinarstva PlanRadar uvodi nova rešenja u digitalizaciji građevinarstva
Lansiranjem PlanRadar Connect usluge, digitalna platforma za upravljanje projektima u oblasti građevinarstva i upravljanja nekretninama PlanRadar, podržana platformom za automatizaciju preduzeća Workato, unapređuje svoje... PlanRadar uvodi nova rešenja u digitalizaciji građevinarstva

Lansiranjem PlanRadar Connect usluge, digitalna platforma za upravljanje projektima u oblasti građevinarstva i upravljanja nekretninama PlanRadar, podržana platformom za automatizaciju preduzeća Workato, unapređuje svoje integracione mogućnosti sa ciljem da poboljša načine povezivanja tehnoloških rešenja. Nova usluga pruža mogućnost korisnicima platforme da se lako sinhronizuju sa drugim aplikacijama, bez potrebe za složenim kodiranjem.

Poboljšanja će korisnicima pružiti veću fleksibilnost, spajajući njihov postojeći softver i radne procese sa funkcionalnošću platforme, kako bi se uštedelo vreme, unapredile brzina rada i tačnost, uz istovremeno izbegavanje ogromne količine podataka koji smanjuju performanse.

Nedavna investicija Serije B finansiranja u vrednosti od 69 miliona dolara će takođe povećati sposobnosti istraživanja i razvoja kompanije, pomažući u finansiranju novog tehnološkog centra i namenskog tima za inovacije proizvoda za bržu i jednostavniju interoperabilnost sa drugim softverima i programima.

„Kako građevinska industrija nastavlja da se razvija u digitalnom dobu, efikasnih načina za automatizaciju radnih procesa je postalo ključno za poboljšanje izvođenja projekata i poslovnih performansi. To je bio katalizator za PlanRadar Connect“, izjavio je za Biznis.rs regionalni direktor kompanije PlanRadar za jugoistočnu Evropu Bojan Petković.

On dodaje da je akcenat na tome da se dobra rešenja pojednostave kako bi digitalizacija dala pun doprinos.

„Stvaranjem jednostavnog načina integracije sa postojećom tehnologijom, kompanije mogu da rade pametnije i postignu veće nivoe tačnosti kada je u pitanju korišćenje podataka. Reč je o zajedničkom pristupu i nečemu čemu bi trebalo da teži šira industrija“, naglasio je Petković.

Nove funkcije će predstavljati dodatak za postojeći API softvera (Application Programming Interface), čineći ga bržim i lakšim za integraciju sa više od 200 unapred ugrađenih konektora, kao što su Outlook, Dropbox, Jira, SAP i Microsoft Dynamics.

U okruženju u kom je deljenje informacija ključno za uspeh projekta, PlanRadar Connect takođe može da podstakne veće nivoe komunikacije i saradnje između timova.

„Ukoliko građevinska industrija želi da postigne tačnost i pravovremenost informacija i zaista prihvati svoju digitalnu transformaciju, onda se prvo mora pozabaviti pitanjem tehnološke kompatibilnosti, koje trenutno ometa napredak. Ovo je samo najnoviji korak u kontinuiranom razvoju našeg softvera, koji na dnevnoj bazi koristi već 100.000 profesionalaca u više od 60 zemalja. Nadamo se pozitivnim povratnim informacijama od naših korisnika nakon što počnu da implementiraju PlanRadar Connect u sopstvena postojeća softverska rešenja, zaključio je Petković.

  • VERA

    14.4.2022 #1 Author

    To ce mnogo olaksava funkcionisanje građevibskih firmi. Prate se savremene tehnologije’ odlicno.

    Odgovori

  • VANJA

    17.4.2022 #2 Author

    Super platforma za sve gradjevince!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...