POČELA PRIJAVA ZA TURISTIČKE VAUČERE Ugostiteljima rok za registraciju do kraja godine, građanima od 1. januara

BiznisSrbijaTurizamVesti

18.12.2020 13:18 Autor: Ljiljana Begović 0

POČELA PRIJAVA ZA TURISTIČKE VAUČERE Ugostiteljima rok za registraciju do kraja godine, građanima od 1. januara POČELA PRIJAVA ZA TURISTIČKE VAUČERE Ugostiteljima rok za registraciju do kraja godine, građanima od 1. januara
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvalo je zainteresovane ugostitelje da se prijave za realizaciju programa vaučera za 2021. godinu i najavilo da će prvi... POČELA PRIJAVA ZA TURISTIČKE VAUČERE Ugostiteljima rok za registraciju do kraja godine, građanima od 1. januara

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvalo je zainteresovane ugostitelje da se prijave za realizaciju programa vaučera za 2021. godinu i najavilo da će prvi spisak domaćina kod kojih je moguće iskoristiti državne vaučere biti objavljen najkasnije do 31. decembra.

U pozivu Ministarstva navedeno je da će prijavljivanje građana za vaučere od minimum pet besplatnih noćenja u prijavljenim objektima trajati od 1. januara do 15. oktobra 2021. godine.

Nacionalni park Tara
Foto: Ranko Milanović

Naredna godina biće sedma za redom kako se besplatnim vaučerima realizuje Uredba o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih gostiju na teritoriji Srbije.

Usluge smeštaju mogu pružiti preduzetnici, privredna društva, druga pravna lica i fizička lica, kao i zdravstvene ustanove koji te usluge pružaju u skladu sa zakonom a evidentirani su u centralnom sistemu – E-turista.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...