Uskoro potpisivanje Krovnog sporazuma

Pošta Srbije i DHL dogovorili saradnju u oblasti logistike

SrbijaVesti

6.9.2023 08:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Pošta Srbije i DHL dogovorili saradnju u oblasti logistike Pošta Srbije i DHL dogovorili saradnju u oblasti logistike
Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević sastao se u utorak sa generalnim direktorom kompanije DHL Express Srbija Fionom Heriotom, sa kojim je razgovarao... Pošta Srbije i DHL dogovorili saradnju u oblasti logistike

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević sastao se u utorak sa generalnim direktorom kompanije DHL Express Srbija Fionom Heriotom, sa kojim je razgovarao o budućoj saradnji dve kompanije.

Dogovoreno je da Pošta Srbije i DHL Express Srbija uspostave saradnju u oblasti logistike, u vidu partnerstva na Poštinom projektu pametne isporuke pošiljaka putem mreže paketomata, kao i na digitalnoj usluzi Pošte eNovčanik, saopštila je Pošta Srbije.

To se, kako su naveli, poklapa sa planovima DHL-a da nastavi sa investicijama u Srbiji i poveća prisutnost u ovom delu Evrope.

„Izabravši Poštu Srbije za svog partnera, DHL je prepoznao ozbiljnost naše kompanije, kao i poverenje koje naši korisnici imaju u nas zbog svega što radimo danas. U narednom periodu očekuje nas potpisivanje Krovnog sporazuma kojim ćemo konkretizovati današnje dogovore i zajedničkim delanjem i ulaganjem u Srbiji ponuditi još brže, sigurnije i jednostavnije usluge“, rekao je Đorđević.

Sastanku su ispred kompanije DHL Express Srbija prisustvovali i operativni direktor Žarko Trbović, IT direktor Miroslav Trikić i rukovodilac poslovnica Tanja Lazić, a iz Pošte Srbije izvršni direktori Saša Trandafilović i Nebojša Marković, direktorka Funkcije poštanske mreže Mirjana Rafael i direktorka Funkcije pravnih poslova i upravljanja nepokretnostima Nataša Dimitrijević.

  • SABRINA

    6.9.2023 #1 Author

    Poštin projekat pametne isporuke pošiljaka putem mreže paketomata i digitalna usluga „eNovčanik“ su odlična stvar.

    Odgovori

  • jevtić

    6.9.2023 #2 Author

    Odlično, sve pohvale

    Odgovori

  • Dux011

    6.9.2023 #3 Author

    Super.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...