POVEĆANA POTRAŽNJA ZA TURSKIM LETOVALIŠTIMA Air Serbia uvodi dodatne čarter letove do Antalije i Bodruma

BiznisSrbijaTurizamVesti

29.7.2020 12:35 Autor: Marija Jovanović 2

POVEĆANA POTRAŽNJA ZA TURSKIM LETOVALIŠTIMA Air Serbia uvodi dodatne čarter letove do Antalije i Bodruma POVEĆANA POTRAŽNJA ZA TURSKIM LETOVALIŠTIMA Air Serbia uvodi dodatne čarter letove do Antalije i Bodruma
Nacionalna aviokompanija Air Serbia do kraja jula realizovaće 17 letova za Antaliju i dva za Bodrum, dok je za avgust planirano 20 letova do... POVEĆANA POTRAŽNJA ZA TURSKIM LETOVALIŠTIMA Air Serbia uvodi dodatne čarter letove do Antalije i Bodruma

Nacionalna aviokompanija Air Serbia do kraja jula realizovaće 17 letova za Antaliju i dva za Bodrum, dok je za avgust planirano 20 letova do Antalije i tri do Bodruma.

Ukupno je planirano da se do ovih najpopularnijih destinacija na turskoj obali u čarter saobraćaju obavi 55 rotacija, odnosno 110 letova do kraja tekuće letnje sezone.

Sa druge strane, broj letnjih čarter letova povećava se od nedelje do nedelje, imajući u vidu povećanu tražnju, navode u Air Serbia.

Uvereni smo da je veliko interesovanje putnika za letovanje u Turskoj zbog toga što ta zemlja nije uvela ograničenja u putovanjima za naše državljane. Takođe, postoji kontinuirana dobra saradnju sa našim partnerima iz turističkih agencija, koja je ključni element uspeha ovog projekta„, rekao je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbia.

Foto: Tanjug

Prema njegovim rečima, Air Serbia naročito je zadovoljna jer je letnji čarter saobraćaj zaživeo u određenoj meri, čak i u ovakvoj sezoni kada su prisutna ograničenja u putovanjima zbog pandemije korona virusa.

Sezona čarter letova do najpoznatijih turskih letovališta nastaviće se i u septembru, kada će Air Serbia obaviti još 12 letova za Antaliju i jedan ka Bodrumu, čime će omogućiti putnicima da i pored svih otežavajućih okolnosti otputuju na odmor.

Svi letovi za Tursku obavljaju se avionima boing B737 i erbas A319 sa po 144 sedišta.

  • SANJA

    3.3.2022 #1 Author

    Nista cudno,kada su to prelepa mesta
    Samo smo mi malo puni predrasuda jer je to Turska

    Odgovori

  • kaćica

    11.4.2022 #2 Author

    To je super.Mnogi bi da posete Tursku.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...