Podrška Evropske mreže preduzetnika za mala i srednja preduzeća

Prijave za B2B sastanke u tekstilnoj industriji do 11. novembra

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

24.9.2021 10:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Prijave za B2B sastanke u tekstilnoj industriji do 11. novembra Prijave za B2B sastanke u tekstilnoj industriji do 11. novembra
Dizajneri, startapovi, mala i srednja preduzeća koja posluju u tekstilnoj industriji, investitori fokusirani na modnu industriju i žensko preduzetništvo do 11. novembra mogu da... Prijave za B2B sastanke u tekstilnoj industriji do 11. novembra

Dizajneri, startapovi, mala i srednja preduzeća koja posluju u tekstilnoj industriji, investitori fokusirani na modnu industriju i žensko preduzetništvo do 11. novembra mogu da se prijave za B2B sastanke, čije je održavanje planirano u okviru ovogodišnjeg Torino Fashion Week-a.

Link za registraciju može se naći na sajtu Razvojne agencije Srbije (RAS), koja zajedno sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN) poziva kompanije iz oblasti tekstilne i modne industrije, kupce, dobavljače i investitore u ovoj industriji da budu deo međunarodnih poslovnih susreta Torino Fashion Match 2021. Ovi sastanci su planirani od 15. do 18. novembra i održavaće se u virtuelnoj formi, saopštava Tanjug.

Evropska mreža preduzetništva pomaže malim i srednjim preduzećima pri inovaciji i širenju poslovanja na međunarodna tržišta. Ovo je najveća svetska mreža podrške tog tipa.

Iz RAS navode da su ovakvi susreti idealni za nove poslovne kontakte i međunarodna partnerstva, te da su dobar način za upoznavanje noviteta i trendova u modnoj i tekstilnoj industriji.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...