Vrednost tokena sa likom japanskog psa porasla za 16 odsto

Proizvodi kompanije Tesla sada se mogu kupiti dogecoinima

AutomobiliHi-techLifestyleSvetVesti

14.1.2022 12:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Proizvodi kompanije Tesla sada se mogu kupiti dogecoinima Proizvodi kompanije Tesla sada se mogu kupiti dogecoinima
Dogecoin je postao jedina valuta kojom mogu da se kupe određeni proizvodi kompanije Tesla. Ti proizvodi uključuju i sajber kvad za decu, koji se... Proizvodi kompanije Tesla sada se mogu kupiti dogecoinima

Dogecoin je postao jedina valuta kojom mogu da se kupe određeni proizvodi kompanije Tesla. Ti proizvodi uključuju i sajber kvad za decu, koji se prodaje po ceni od 12.020 dogecoina, “Giga Texas” pojas za auto i sajber zviždaljka (Cyberwhistle) koji koštaju 300 dogecoina.

Na svom Twitter nalogu direktor kompanije Tesla Ilon Mask (Elon Musk) je objavio da je proizvode tehnološkog giganta sada moguće kupiti u dogecoinima.

Zahvaljujući ovome, vrednost dogecoina beleži rast od 16 odsto, na oko 0,20 dolara po komadu, piše Business Insider, pozivajući se na CoinMarketCap.

Mask već dugo podržava dogecoin, kriptovalutu sa likom japanskog psa šiba inu rase, koja je nastala kao šala 2013. godine.

Kompanija Tesla u martu je počela da prihvata bitcoin za kupovinu električnih automobila, ali je u maju ovaj program izmenjen zbog zabrinutosti za uticaj rudarenja ove kriptovalute na životnu sredinu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...