PROMENE U UPRAVI SAVETA STRANIH INVESTITORA Čelnici mobilnih telefonija na čelu ovog tela

InvesticijeSrbijaVesti

24.4.2020 13:29 Autor: Redakcija Biznis.rs

PROMENE U UPRAVI SAVETA STRANIH INVESTITORA Čelnici mobilnih telefonija  na čelu ovog tela PROMENE U UPRAVI SAVETA STRANIH INVESTITORA Čelnici mobilnih telefonija  na čelu ovog tela
Generalni direktor Telenora Srbija Majk Mišel izabran je za novog predsednika Saveta stranih investitora (FIC), dok je novi potpredsednik Saveta u svojstvu zamenika predsednika generalni... PROMENE U UPRAVI SAVETA STRANIH INVESTITORA Čelnici mobilnih telefonija  na čelu ovog tela

Generalni direktor Telenora Srbija Majk Mišel izabran je za novog predsednika Saveta stranih investitora (FIC), dok je novi potpredsednik Saveta u svojstvu zamenika predsednika generalni direktor kompanije VIP Mobile Dejan Turk, navodi se u saopštenju FIC.

Generalna direktorka kompanije Roche Ana Govedarica je nova potpredsednica Saveta stranih investitora, koja će biti i portparol udruženja. Istovremeno, Savet će nastaviti da sprovodi istu politiku zagovaranja jednostavnijih i povoljnijih uslova poslovanja, navodi se u saopštenju.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...