PRVO IZVLAČENJE DOBITNIKA IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Glavne nagrade pet automobila i stan u Beogradu

NovacSrbijaVesti

28.11.2020 08:04 Autor: Ljiljana Begović 1

PRVO IZVLAČENJE DOBITNIKA IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Glavne nagrade pet automobila i  stan u Beogradu PRVO IZVLAČENJE DOBITNIKA IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Glavne nagrade pet automobila i  stan u Beogradu
Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano u subotu 28. novembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na... PRVO IZVLAČENJE DOBITNIKA IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Glavne nagrade pet automobila i  stan u Beogradu

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano u subotu 28. novembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova.

Sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće, naći će se u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, saopštila je Vlada Srbije.

U izvlačenju biće dodeljeno pet automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Srećne dobitnike izvući će teniserka Olga Danilović.

Foto: Printscreen youtube

Do sada je na adresu ”Uzmi račun i pobedi 2020” stiglo čak 3.150.000 koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Iz vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće zbog epidemiološke situacije usled korona virusa, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs

  • Goca Bg

    28.11.2020 #1 Author

    Neka dobiju ljudi kojima je stvarno potrebno…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...