Zaposlenima kombinata obezbeđeni prihodi u periodima traženja novog posla

Radnici KAP dobijaće narednih šest meseci plate od 450 evra

RegionVesti

22.12.2021 17:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Radnici KAP dobijaće narednih šest meseci plate od 450 evra Radnici KAP dobijaće narednih šest meseci plate od 450 evra
Radnici Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) će u narednih šest meseci, bez obzira na gašenje fabrike, dobijati platu od 450 evra, kako bi lakše podneli... Radnici KAP dobijaće narednih šest meseci plate od 450 evra

Radnici Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) će u narednih šest meseci, bez obzira na gašenje fabrike, dobijati platu od 450 evra, kako bi lakše podneli period traženja novog posla, saopštio je u sredu na sastanku sa zaposlenima vlasnik kompanije Uniprom Veselin Pejović.

„Zbog svega što se dešava nismo u mogućnosti da nastavimo primarnu proizvodnju aluminijuma. Vi ćete narednih šest meseci dobijati po 450 evra platu kako ne bi u potpunosti ostali bez primanja“, naveo je Pejović, piše Tanjug, pozivajući se na portal CdM.me.

Dodao je da KAP danas prestaje sa radom posle 50 godina.

Pejović je naveo i da će, ako se stabilizuje tržište, za nastavak rada kombinata računam na sve radnike koji su prisustvovali sastanku.

  • MARE

    28.8.2022 #1 Author

    Zamisli ti sposoban ,a neko ti nudi pomoc

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...