RAIFFEISEN INVEST IZMENIO SVOJE POSLOVANJE Saglasnost dala Komisija za hartije od vrednosti RS

BankeFirme u fokusuInvesticijeNovacSrbijaU fokusuVesti

18.11.2020 11:39 Autor: Julijana Vincan 0

RAIFFEISEN INVEST IZMENIO SVOJE POSLOVANJE Saglasnost dala Komisija za hartije od vrednosti RS RAIFFEISEN INVEST IZMENIO SVOJE POSLOVANJE Saglasnost dala Komisija za hartije od vrednosti RS
Društvo za upravljanje otvorenim investicionim fondom sa javnom ponudom, Raiffeisen INVEST, objavilo je da je izvršilo usklađivanje poslovanja sa Zakonom o otvorenim investicionim fondovima... RAIFFEISEN INVEST IZMENIO SVOJE POSLOVANJE Saglasnost dala Komisija za hartije od vrednosti RS

Društvo za upravljanje otvorenim investicionim fondom sa javnom ponudom, Raiffeisen INVEST, objavilo je da je izvršilo usklađivanje poslovanja sa Zakonom o otvorenim investicionim fondovima sa javnom ponudom.

Takođe je saopšteno i da je od Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije dobilo saglasnost na Prospekt, pravila poslovanja i ključne informacije za investitore otvorenih investicionih fondova sa javnom ponudom (UCITS fond) Raiffeisen CASH, Raiffeisen EURO CASH i Raiffeisen WORLD, koji su stupili na snagu 16. novembra.

Jedna osoba daje drugoj evre
Foto: Pixabay.com

„Valuta UCITS fondova Raiffeisen EURO CASH i Raiffeisen WORLD biće evro, odnosno, omogućeno je da se uplate u navedene fondove i isplate iz navedenih fondova vrše direktno u evrima“, istaknuto je na sajtu društva.

Kako se navodi, uplate u fondove i isplate iz fondova Raiffeisen EURO CASH i Raiffeisen WORLD neće biti moguće vršiti u dinarima.

„Prenos sredstava iz fonda Raiffeisen CASH u ove fondove, kao i iz ovih fondova u fond Raiffeisen CASH neće biti moguć. Ulazne i izlazne naknade u fondu Raiffeisen EURO CASH se neće naplaćivati“, naglašeno je na zvaničnoj internet stranici Raiffeisen INVEST.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...