Budući vlasnik popularne platforme zakazao sastanak

Razgovor Maska sa zaposlenima u kompaniji Twitter

SvetVesti

14.6.2022 15:15 Autor: Vladimir Jokanović 2

Razgovor Maska sa zaposlenima u kompaniji Twitter Razgovor Maska sa zaposlenima u kompaniji Twitter
Milijarder Ilon Mask (Elon Musk) razgovaraće u utorak sa zaposlenima u kompaniji Twitter, prvi put od kada je u aprilu ponudio 44 milijarde dolara... Razgovor Maska sa zaposlenima u kompaniji Twitter

Milijarder Ilon Mask (Elon Musk) razgovaraće u utorak sa zaposlenima u kompaniji Twitter, prvi put od kada je u aprilu ponudio 44 milijarde dolara za preuzimanje popularne društvene mreže. Očekuje se da će Mask na sastanku odgovarati na pitanja zaposlenih u Twitteru.

Mask je nedavno upozorio da bi mogao da odustane od kupovine ukoliko mu kompanija Twitter ne bude pružila tačne podatke o lažnim nalozima na platformi, prenosi BBC.

Sastanak Maska sa zaposlenima najavio je izvršni direktor Twittera Paral Agraval. On je saopštio zaposlenima da mogu da pošalju pitanja za Maska pre sastanka. Vest koju je prvi preneo Business Insider potvrdila je informativna služba kompanije.

Sastanak će biti prvi susret zaposlenih sa Maskom, koji je ranije ovog meseca upozorio da će odustati od dogovora o preuzimanju, optužujući kompaniju Twitter da je „ometala“ njegove zahteva da sazna više o njenoj korisničkoj bazi.

U pismu regulatorima Mask je naveo da ima pravo na uvid u broj neželjenih naloga. Prethodno, Mask je objavio da je dogovor „na čekanju“ dok ne dobije tražene informacije. Analitičari ocenjuju da bi Mask mogao da pokuša da iskoristi pitanje lažnih naloga kako bi ponovo pregovarao o ceni.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...