Slovenska plaža će ugostiti više od 3.000 studenata učesnika Medicinijade

Budvanska rivijera ostvaruje izvanredan rezultat u predsezoni

BiznisRegionTurizam

27.4.2023 11:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Budvanska rivijera ostvaruje izvanredan rezultat u predsezoni Budvanska rivijera ostvaruje izvanredan rezultat u predsezoni
Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera u predsezoni ostvaruje odlične rezultate, saopštili su iz kompanije i dodali da se u četvrtak otvara i turističko naselje... Budvanska rivijera ostvaruje izvanredan rezultat u predsezoni

Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera u predsezoni ostvaruje odlične rezultate, saopštili su iz kompanije i dodali da se u četvrtak otvara i turističko naselje Slovenska plaža.

“U aprilu se beleži rast poslovnog rezultata 65 odsto u odnosu na prethodnu godinu, a maj je već sada, prema najavljenim rezervacijama, bolji 120 odsto u odnosu na prošlu godinu. Ovakav trend rasta nastaviće se i u periodu glavne turističke sezone koja je pred nama”, navodi se u saopštenju kompanije, prenosi Mina.

Danas vrata otvara turističko naselje Slovenska plaža koje će biti domaćin državnog prvenstva ugostiteljskih radnika Crne Gore, koje tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore.

„Udruženje organizuje takmičenja u različitim kulinarskim disciplinama, sa ciljem da se afirmišu ugostiteljska zanimanja, razmene stručna znanja i iskustva, kao i predstave nove tendencije i moderne tehnike rada u gastronomiji“, dodaje se u saopštenju.

Takmičenje ima internacionalni karakter koji obezbeđuju učesnici iz različitih zemalja sveta.

Turističko naselje Slovenska plaža biće i domaćin smeštaja karnevalskih grupa iz celog sveta koje učestvuju na jubilarnom 20. Međunarodnom budvanskom karnevalu, koji počinje u petak. Do sada najveći budvanski karneval, okupiće preko 3.000 učesnika iz deset zemalja sveta.

Nakon karnevala, od 4. do 9. maja, Slovenska plaža će ugostiti više od 3.000 studenata, učesnika Medicinijade.

„Najveći studentski događaj koji okuplja studente biomedicinskih fakulteta sa celog Balkana ove godine održava se po 55. put. Cilj projekta je suočavanje sa izazovima u oblasti zdravstvene struke, koji bi doprineli stručnom usavršavanju učesnika. Pored okupljanja i saradnje, takmičarski deo događaja podstiče i razvija zdrav stil života”, zaključuje se u saopštenju.

  • MAJA

    28.4.2023 #1 Author

    Činjenica je da ih čeka dobra sezona

    Odgovori

  • DASHA

    30.4.2023 #2 Author

    Budva i jeste najlepsa u predsezoni

    Odgovori

  • DUCA

    2.5.2023 #3 Author

    Sjajna prilika za početak uspešne sezone!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...