Google Cloud Partner of the Year nagrada za 2023. godinu

Devoteam globalni lider u oblasti mašinskog učenja

BiznisRegionSvet

4.9.2023 14:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Devoteam globalni lider u oblasti mašinskog učenja Devoteam globalni lider u oblasti mašinskog učenja
Kompanija Devoteam je četvrtu godinu zaredom proglašena za Google Cloud Partnera godine. Devoteam je dobio i nagradu za Partnera godine sa specijalizacijom iz oblasti... Devoteam globalni lider u oblasti mašinskog učenja

Kompanija Devoteam je četvrtu godinu zaredom proglašena za Google Cloud Partnera godine. Devoteam je dobio i nagradu za Partnera godine sa specijalizacijom iz oblasti mašinskog učenja (machine Learning).

Nagrada „Partner prodaje godine – Evropa, Bliski istok i Afrika“ dolazi kao priznanje obimnom stručnom znanju Devoteama u pomoći organizacijama pri prelasku na Google Cloud tehnologiju u cilju rešavanja složenih poslovnih izazova, piše u zvaničnom saopštenju kompanije.

„Veoma smo uzbuđeni i ponosni što smo četvrtu godinu zaredom nagrađeni od strane Google Clouda. I dalje ćemo biti posvećeni proširivanju našeg znanja i tima i pružanju našim klijentima širom sveta najbolja Google Cloud rešenja koja zaista unapređuju njihovo poslovanje“, izjavio je Valon Rehepi, Globalni potpredsednik Devoteam G Clouda.

Stručno znanje Devoteama u oblasti veštačke inteligencije ključno je pomoglo kompaniji da osvoji ovu nagradu, što potvrđuje snažan portfolio isporuke inovativnih rešenja i usluga u oblasti veštačke inteligencije za klijente u raznim industrijama, saopštio je Google.

Na primer, alat „Devoteam Generative AI Discovery Engine“ pomaže kompanijama da pronađu pravu vrednost veštačke inteligencije za svoje potrebe, generišući konkretne primene veštačke inteligencije na osnovu opisa kompanije.

Posao koji sertifikovani inženjeri Devoteama obavljaju za klijente koristeći Googleovu AI tehnologiju donosi momentalnu vrednost njihovom poslovanju. Na primer, Devoteam je implementirao sistem za preporuku aktivnosti za Macmillan Education (deo Springer Naturea), koji preporučuje nove aktivnosti za studente na osnovu njihovog profila i prethodnih časova. Devoteam je takođe pomogao više kompanija, kao što je UnifiedPost, u implementaciji rešenja za inteligentne dokumente kako bi automatizovali poslovne procese i uštedeli dragoceno vreme.

Kako je saopšteno, Devoteam predvodi transformaciju generativne AI zajedno sa mnogim inovativnim kompanijama. Da bi postigli stvarnu poslovnu vrednost, Devoteam je organizovao interna hakaton takmičenja i radionice kako bi razvili snažne implementacije. Iz tih implementacija i rešenja, sertifikovani stručnjaci Devoteama biraju najpogodnija i implementiraju ih.

„Radujemo se kontinuiranom rastu veštačke inteligencije, pri čemu generativna AI deluje kao novi katalizator za ovu oblast tehnologije“, izjavio je Tristan Van Tilan, vođa ML Tribea u Devoteam G Cloudu. „Verujemo da Generativna AI ima potencijal da revolucionira način na koji kompanije komuniciraju sa svojim klijentima. Posvećeni smo tome da pomognemo našim klijentima da usvoje tehnologije Generativne AI i postignu svoje poslovne ciljeve, sve vreme ostajući u skladu sa strogim propisima i etičkim najboljim praksama.“

Devoteam G Cloud je povećao stručni tehnički tim za 50 odsto u 2023. godini, i dostigao je više od 900 sertifikacija, uključujući 2 Google Cloud Certified Fellows.U 2023. godini lansirao je 15 akceleratora koji se odnose na celokupnu ponudu Google Clouda.

Devoteam je vodeća konsultantska firma usmerena na digitalnu strategiju, tehničke platforme i digitalnu bezbednost, sa 25 godina iskustva i 10.000 zaposlenih širom Evrope i Bliskog istoka.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...