rok ističe 7. oktobra

Počelo prijavljivanje za Program socijalnog preduzetništva na Zapadnom Balkanu

InovacijePreduzetnikRegionSrbija

1.9.2023 17:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Počelo prijavljivanje za Program socijalnog preduzetništva na Zapadnom Balkanu Počelo prijavljivanje za Program socijalnog preduzetništva na Zapadnom Balkanu
Regionalni inkubator za socijalne preduzetnike (RISE), već četvrtu godinu zaredom, pokreće poziv za prijave za svoj program podrške mladim socijalnim preduzetnicima na Zapadnom Balkanu.... Počelo prijavljivanje za Program socijalnog preduzetništva na Zapadnom Balkanu

Regionalni inkubator za socijalne preduzetnike (RISE), već četvrtu godinu zaredom, pokreće poziv za prijave za svoj program podrške mladim socijalnim preduzetnicima na Zapadnom Balkanu.

Poziv za prijave otvoren je u petak, 1. septembra.

Inkubacioni program je u potrazi za novom generacijom mladih ljudi u dobi od 16 do 35 godina sa Zapadnog Balkana, odnosno Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Severne Makedonije, Crne Gore i Srbije, koji su odlučni da naprave pozitivnu promenu u svojoj zajednici, prenosi Mina.

“Da bi učestvovali u programu, od timova se očekuje da pokažu motivaciju za učenje o socijalnom preduzetništvu i učešće u regionalnom interkulturalnom program, ambiciju da razviju konkretnu ideju sa socijalnim uticajem, kao i spremnost da uče od drugih u region”, navodi se u pozivu.

Poziv za prijave za RISE zatvara se 7. oktobra, a one se vrše putem linka: https://www.risewb.org/apply-for-rise-journey/

“Srž RISE programa je u podršci mladim ljudima na Zapadnom Balkanu u pretvaranju njihovih ideja u održiva socijalna preduzeća. Uz podršku šest lokalnih inkubatora iz regiona, RISE putovanje nudi učesnicima devetomesečni program podeljen u dve faze – ideacije i inkubacije”, objasnili su iz RISE-a.

  • VALERIJA

    3.9.2023 #1 Author

    Rekla bih da se radi o odličnom programu, samo da bude što više podrške.

    Odgovori

  • SHALIMAR

    5.9.2023 #2 Author

    Verujem da ce biti puno prijava i ogromna korist koju ce imati kroz ovaj konkurs…

    Odgovori

  • Vale

    18.9.2023 #3 Author

    Program je stvarno odlican

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...