Traži se rešenje za probleme lečilišta

Glavni deo duga Instituta u Igalu otplatiće se lečenjem građana Srbije

Region

22.8.2023 14:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Glavni deo duga Instituta u Igalu otplatiće se lečenjem građana Srbije Glavni deo duga Instituta u Igalu otplatiće se lečenjem građana Srbije
Crna Gora i Srbija će pronaći održivo rešenje za otplatu duga Instituta “Simo Milošević”, rekao je crnogorski predsednik Jakov Milatović i dodao da je... Glavni deo duga Instituta u Igalu otplatiće se lečenjem građana Srbije

Crna Gora i Srbija će pronaći održivo rešenje za otplatu duga Instituta “Simo Milošević”, rekao je crnogorski predsednik Jakov Milatović i dodao da je predložio da glavni deo duga bude otplaćen kroz lečenje građana Srbije u toj ustanovi.

“Crna Gora i Srbija će pronaći održivo rešenje za otplatu duga Instituta, gde bi jedan deo bio umanjen za iznos duga stare devizne štednje Srbije prema Crnoj Gori, u skladu sa dogovorom ministara finansija”, napisao je Milatović na platformi X, nakon susreta sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, piše agencija Mina.

Milatović je naveo da je održao otvoren i sadržajan razgovor sa Vučićem, koji ga je informisao da će ubrzo predložiti ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

„Radimo na unapređenju odnosa“, kazao je Milatović.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...