od 4. do 7. maja 2023. godine

Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima

EUManifestacijeRegionU fokusu

15.12.2022 17:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima
Međunarodna PRO PR konferencija i njeno 20. jubilarno izdanje biće održano od 4. do 7. maja 2023. godine u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.... Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima

Međunarodna PRO PR konferencija i njeno 20. jubilarno izdanje biće održano od 4. do 7. maja 2023. godine u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.

Učesnike konferencije očekuje 16 predavanja i dva panela, a moto ovogodišnje konferenciji je “Green public relations, green responsibilities” – “Zeleni odnosi sa javnošću, zelena odgovornost”.

Svoj dolazak između ostalih potvrdili su: Martin Nesirki (Martin Nesirky), direktor informativne službe Ujedinjenih nacija, direktor komunikacija na BBC-ju Džon Šild (John Shield), direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado Karlos Čakuakeda (Carlos Chaguaceda), Erik den Hodet (Erikc den Hoedt), direktor operative u Ministarstvu opštih poslova u Holandiji, a osim stranih predavača učestovaće i domaći i regionalni, navodi se u saopštenju.

Panel pod nazivom: ”Govoriti istinu, da li je dovoljno iseći maglu laži“ moderiraće Ričard Lining (Richard Linning), a Jelena Gavrilović Šarenac, šefica korporativnih komunikacija u Henkelu moderiraće panel “Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja”.

“Srećan sam što je ovo ‘putovanje’, koje traje 20 godina uspelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom “Networking In Motion” – “Povezivanje u pokretu”, fokusirana na teme odnosa s javnošću. U ovih 20 godina organizovano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, te više od 4.100 učesnika bili su deo ove konferencije. Digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa s javnošću koji su takođe doživeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacionu, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći se ka unutrašnjoj i spoljnoj javnosti”, izjavio je Danijel Koletić, predsednik organizacionog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.

U sklopu jubilarnog PRO PR-a, 11. put zaredom dodeliće se PRO PR GLOBE Awards priznanja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...