Kompleksom će upravljati Aman Resort

Kušner i Ivanka Tramp grade odmaralište u Albaniji

InvesticijeRegionSvet

8.7.2024 08:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kušner i Ivanka Tramp grade odmaralište u Albaniji Kušner i Ivanka Tramp grade odmaralište u Albaniji
Ivanka Tramp (Ivanka Trump), ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa (Donald Trump), i njen suprug Džared Kušner (Jared Kushner) grade luksuzni kompleks u Albaniji,... Kušner i Ivanka Tramp grade odmaralište u Albaniji

Ivanka Tramp (Ivanka Trump), ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa (Donald Trump), i njen suprug Džared Kušner (Jared Kushner) grade luksuzni kompleks u Albaniji, kojim će upravljati Aman Resorts, u vlasništvu ruskog biznismena Vladislava Doronina.

Ivanka Tramp je nedavno potvrdila vest o izgradnji luksuznog rizorta, piše Seebiz.

„Trenutno radim sa svojim mužem. Privlačimo najbolje arhitekte i najbolje brendove na ostrvo od 1.400 hektara u Mediteranu“, rekao je Tramp.

Ona je dodala da će hranu obezbeđivati renomirani restoran Carbone, kojim upravlja Major Food Group. Kako je još navela, kompleks će biti veoma moderan i vodiće se računa o terenu i vegetaciji.

„To neće biti samo lepa staklena kutija. Naravno da želimo staklo i kada pogledate iz odmarališta možete videti prelepo plavo more. Ali pitamo se kako to da uradimo na način koji nije previše generičan, tako da ne gubimo priliku da stvorimo nešto novo“, objasnila je ona.

Ivanka i Džared upoznali su se 2007. na poslovnom sastanku, venčali dve godine kasnije i imaju troje dece.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.