imenovanje se očekuje u drugoj polovini januara

Na konkurs za direktora EPCG stiglo šest prijava

BiznisRegion

29.12.2023 14:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Na konkurs za direktora EPCG stiglo šest prijava Na konkurs za direktora EPCG stiglo šest prijava
Na konkurs za novog direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) prijavilo se šest kandidata, među kojima je i aktuelni vršilac dužnosti direktora, Zoran Šljukić. Osim... Na konkurs za direktora EPCG stiglo šest prijava

Na konkurs za novog direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) prijavilo se šest kandidata, među kojima je i aktuelni vršilac dužnosti direktora, Zoran Šljukić.

Osim Šljukića, kako je Televiziji Vijesti saopšteno iz EPCG, prijavili su se i glavna inženjerka za građevinske poslove u EPCG, Olga Radulović, zaposlena u Funkcionalnoj celini Snabdevanje, Ivana Abdović, kao i direktor Kancelarije za raspodelu prekograničnih prenosnih kapaciteta u jugoistočnoj Evropi, Ivan Bulatović, prenosi Mina.

Portal Vijesti prenosi da su prijave na konkurs poslali i pravnik Predrag Vojvodić, koji radi u Skijalištima Crne Gore i direktor privatne kompanije ProjektSilva iz Podgorice, Dragan Radović, dok je jedan kandidat povukao prijavu.

EPCG će, nakon praznika, pokrenuti proceduru izbora novog direktora koji bi trebalo da bude imenovan u drugoj polovini januara.

  • HANA

    1.1.2024 #1 Author

    Od svih 6 prijava, pobedu će odneti onaj ko je već unapred predviđen i „sarađuje“…🤡

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...