sedin kahriman najbolji regionalni menadžer sa vizijom

Nagrada PRO PR Globe Awards Vision Manager pripala generalnom direktoru BH Telecoma

Firme u fokusuRegionU fokusu

19.10.2022 16:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Nagrada PRO PR Globe Awards Vision Manager pripala generalnom direktoru BH Telecoma Nagrada PRO PR Globe Awards Vision Manager pripala generalnom direktoru BH Telecoma
Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager pripalo je Sedinu Kahrimanu, generalnom direktoru BH Telecoma. Ove godine priznanje PRO PR Vision Manager dodeliće... Nagrada PRO PR Globe Awards Vision Manager pripala generalnom direktoru BH Telecoma

Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager pripalo je Sedinu Kahrimanu, generalnom direktoru BH Telecoma.

Ove godine priznanje PRO PR Vision Manager dodeliće se po deseti put, a prema pravilima, dodeljuje se vodećim ljudima kompanija koji svojom vizijom, a u skladu sa globalnim ciljevima održivog razvoja shvataju važnost upravljanja komunikacijama te ih sprovode u skladu sa razvojnom vizijom ima za cilj da rezultira prosperitetom kompanije, njenih proizvoda i usluga, i zadovoljstvom zaposlenih, navodi se u saopštenju.

Foto: Sedin Kahriman

„Menadžerska vizija Sedina Kahrimana, uspela je da nadogradi postojeću reputaciju BH Telecoma, akceptirajući sve alate i tehnike upravljanja komunikacijama te kroz inovativne investicijske procese okupila mlade preduzetnike, a kroz sponzorsku i donacijsku strategiju ostvarila dvosmernu komunikaciju između potrošača i brenda, istaknuto je u obrazloženju odluke“, ističe se u saopštenju.

Priznanje PRO PR Vision City pripalo je gradu Trebinje, zbog njegove komunikacione i razvojno sadržajne strategije. U proteklih nekoliko godina grad Trebinje pametno je iskoristio svoju bogatu kulturnu i istorijsku baštinu te prirodni okolinu i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen medijski publicitet i stvorio atmosferu za stabilan život sa vizijom prosperiteta.

Priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager organizuje se u sklopu 19. međunarodne PRO PR konferencije i dodeliće se 4. novembra u Sarajevu, kada će biti dodeljena i ostala priznanja PRO PR Globe Awards, a koja su ove godine pripala 19. eksperata na području odnosa s javnošću. Među njima dve su dobitnice priznanja PRO PR Globe Awards iz Bosne i Hercegovine; Melisa Durak i Elvedina Džakmić Klempić, a priznanje PRO PR Infigo Awards biće dodeljeno Milici Marković, direktorki komunikacija Direct Media iz Srbije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...