OTVARANJE AERODROMA U CRNOJ GORI 20. MAJA Čekaju se preporuke i uputstva epidemiologa

BiznisRegionVesti

19.5.2020 12:30 Autor: Ljiljana Begović 0

OTVARANJE AERODROMA U CRNOJ GORI 20. MAJA Čekaju se preporuke i uputstva epidemiologa OTVARANJE AERODROMA U CRNOJ GORI 20. MAJA Čekaju se preporuke i uputstva epidemiologa
Aerodromi Crne Gore će se u prvoj fazi koja počinje 20. maja, otvoriti za letove generalne avijacije koji mogu biti privatnog ili poslovnog karaktera,... OTVARANJE AERODROMA U CRNOJ GORI 20. MAJA Čekaju se preporuke i uputstva epidemiologa

Aerodromi Crne Gore će se u prvoj fazi koja počinje 20. maja, otvoriti za letove generalne avijacije koji mogu biti privatnog ili poslovnog karaktera, napisao je direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić na svom Facebook profilu.

„Ovo je bitna poruka za sve nas u Crnoj Gori i šire, jer pokazuje nameru države da se na ozbiljan, odgovoran i fazni način otvori za strane državljane u susret turističkoj sezoni“, napisao je Orlandić, prenose Vijesti.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti je u okviru stvaranja pretpostavki za početak letnje turističke sezone, donelo odluku o otvaranju  aerodroma za letove generalne avijacije ka Crnoj Gori i iz Crne Gore.

Nadležni subjekti zaduženi su da donesu odgovarajuća uputstva i naredbe u skladu sa epidemiološkom situacijom.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...