Ukupan iznos raspoloživih budžetskih sredstava iznosi 60.000 evra

Podrška za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru

RegionU fokusu

16.4.2024 16:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Podrška za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru Podrška za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore, pozvalo je zainteresovane da se do 15. oktobra prijave na poziv za dodelu sredstava podsticaja za unapređenje... Podrška za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore, pozvalo je zainteresovane da se do 15. oktobra prijave na poziv za dodelu sredstava podsticaja za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru.

Pravo na sredstva podrške mogu ostvariti preduzeća, preduzetnici ili pojedinci, nosioci važeće dozvole koju je izdao Nacionalni park Skadarsko jezero, koji su u prethodnom dvogodišnjem periodu redovno obavljali delatnost privrednog ribolova, što se utvrđuje uvidom u registar izdatih dozvola koji vodi Ministarstvo u elektronskom obliku.

Pravo na sredstva podsticaja može se ostvariti za nabavku materijala, alata i opreme. Ukupan iznos raspoloživih budžetskih sredstava po ovom javnom pozivu iznosi 60.000 evra.

Maksimalna prihvatljiva investicija je 8.000 evra, uz bespovratnu podršku Ministarstva do 50 odsto, maksimalno do 4.000 evra.

Više informacija o javnom pozivu dostupno je na sajtu ministarstva.

  • Kata

    16.4.2024 #1 Author

    Samo napred

    Odgovori

  • LENA

    16.4.2024 #2 Author

    ukazuje se na važnost efikasnog korišćenja resursa u očuvanju i razvoju ribolova u regionu.

    Odgovori

  • Maky

    16.4.2024 #3 Author

    Bravo za podsticaj

    Odgovori

  • STEPA

    17.4.2024 #4 Author

    Baš lepe vesti.

    Odgovori

  • BOBICA

    28.4.2024 #5 Author

    Odlično tako i treba!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...