U SKOPLJU SE GRADI EAST GATE U okviru stambeno poslovnog kompleksa i najveća Zara u regionu

InvesticijeNovacRegionVesti

1.8.2020 11:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

U SKOPLJU SE GRADI EAST GATE U okviru stambeno  poslovnog kompleksa i najveća Zara u regionu U SKOPLJU SE GRADI EAST GATE U okviru stambeno  poslovnog kompleksa i najveća Zara u regionu
U Skoplju se ubrzano gradi East Gate, „mini grad“ sa stambenim i poslovnim zgradama, tržnim centrima i parkovima. Prostor od oko 500.000 kvadratnih metara,... U SKOPLJU SE GRADI EAST GATE U okviru stambeno  poslovnog kompleksa i najveća Zara u regionu

U Skoplju se ubrzano gradi East Gate, „mini grad“ sa stambenim i poslovnim zgradama, tržnim centrima i parkovima.

Prostor od oko 500.000 kvadratnih metara, na kojem je nekada bio sajam, sastojaće se od velikog šoping centra, deset stambenih i pet poslovnih zgrada, prenosi pisanje makedonskih medija Indikator.ba.

Ukupno ulaganje u ovaj projekat iznosi 350 miliona evra, a iza svega stoji Balfin Group albanskog biznismena Samira Manea.

Na jesen naredne godine unutar ovog kompleksa biće otvoren treći najveći šoping centar. Kako je najavljeno u okviru centra će biti otvorena najveća Zara u regionu.

– Šoping centar na maloprodajnom tržištu u Skoplju doneće više od 20 novih svetskih modnih marki. Komercijalne ugovore o najmu već smo potpisali sa više od 150 trgovaca, tako da je sada, više od godinu dana pre otvaranja šoping centra izdato više od 80 odsto“, izjavio je Igor Davkov, izvršni direktor East Gate Mall-a.

Novi centar, prema prvim procenama, doneće i otvaranje 2.500 radnih mesta.

Tagovi
IZGRADNJA

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...