REPUBLIKA SRPSKA PRODAJE AKCIJE 30 PREDUZEĆA Na ponudi akcije i Robne kuće Boska

NovacRegionVesti

19.8.2020 09:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

REPUBLIKA SRPSKA PRODAJE AKCIJE 30 PREDUZEĆA Na ponudi akcije i Robne kuće Boska REPUBLIKA SRPSKA PRODAJE AKCIJE 30 PREDUZEĆA Na ponudi akcije i Robne kuće Boska
Investiciono-razvojna banka (IRB) Republike Srpske i Penzijski rezervni fond (PREF) doneli su odluku o prodaji paketa akcija u 30 preduzeća u Republici Srpskoj, prenosi... REPUBLIKA SRPSKA PRODAJE AKCIJE 30 PREDUZEĆA Na ponudi akcije i Robne kuće Boska

Investiciono-razvojna banka (IRB) Republike Srpske i Penzijski rezervni fond (PREF) doneli su odluku o prodaji paketa akcija u 30 preduzeća u Republici Srpskoj, prenosi capital.ba.

Metod prodaje je sa nalogom “sve ili ništa, a prodaja će se vršiti svakog radnog dana od 25. avgusta do realizacije prodajnog naloga, a najkasnije do 7. septembra.

Najviše novca investitori moraju izdvojiti za paket akcija robne kuće „Boska“ iz Banjaluke čija vrednost dostiže 1,23 miliona konvertibilnih maraka (KM). Sledi paket akcija preduzeća „Hercegovinaput“ iz Trebinja, koji se može kupiti za 1,1 milion KM, kao i paket akcija hemijske industrije „Destilacija“ vrednosti od 944 hiljade KM.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...