RYANAIR PONOVO LETI 1. JULA Nastavlja da radi sa 40 odsto kapaciteta

EUVesti

12.5.2020 19:17 Autor: Vladimir Jokanović 0

RYANAIR PONOVO LETI 1. JULA Nastavlja da radi sa 40 odsto kapaciteta RYANAIR PONOVO LETI 1. JULA Nastavlja da radi sa 40 odsto kapaciteta
Irska aviokompanija „Ryanair“ najavila je da će od 1. jula nastaviti da radi sa 40 odsto kapaciteta, odnosno broja letova. Taj plan će ipak... RYANAIR PONOVO LETI 1. JULA Nastavlja da radi sa 40 odsto kapaciteta

Irska aviokompanija „Ryanair“ najavila je da će od 1. jula nastaviti da radi sa 40 odsto kapaciteta, odnosno broja letova. Taj plan će ipak zavisiti od ograničenja uslovljenih merama za očuvanje javnog zdravlja usled pandemije korona virusa, koje nisu ujednačene u svim državama.

Aviokompanija planira da obavi oko 1.000 letova između većine od 80 aerodroma u kojima ima baze u Evropi, ističući da će pokrenuti 90 odsto mreže koja je funkcionisala pre pojave pandemije Covid-19, prenosi RTE. Prošle godine „Ryanair“ prevezao je više od 152 miliona putnika, najviše od svih aviokompanija u Evropi.  

Kompanija „Ryanair“ je najavila da će blisko sarađivati sa ustanovama javnog zdravlja, kako bi efikasno usaglasila aktivnosti sa merama protiv širenja korona virusa. Kabinsko osoblje i putnici biće u obavezi da nose zaštitne maske tokom leta, a pre ulaska u avion biće obavezno merenje telesne temperature.   

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...