SA BANKOMATA GRAĐANI PODIZALI U PROSEKU 14.000 RSD Povećan broj transakcija zbog zabrane kretanja

SrbijaVesti

8.4.2020 15:13 Autor: Ljiljana Begović 0

SA BANKOMATA GRAĐANI PODIZALI U PROSEKU 14.000 RSD Povećan broj transakcija zbog zabrane kretanja SA BANKOMATA GRAĐANI PODIZALI U PROSEKU 14.000 RSD Povećan broj transakcija zbog zabrane kretanja
Građani Srbije u toku dana prosečno podižu oko 14.000 dinara, pokazuju najnoviji podaci iz dnevnog pregleda transakcija na bankomatima u zemlji, koji priprema Udruženje... SA BANKOMATA GRAĐANI PODIZALI U PROSEKU 14.000 RSD Povećan broj transakcija zbog zabrane kretanja

Građani Srbije u toku dana prosečno podižu oko 14.000 dinara, pokazuju najnoviji podaci iz dnevnog pregleda transakcija na bankomatima u zemlji, koji priprema Udruženje finansijskih institucija Privredne komore Srbije (PKS).

Kada je reč o količini novca u bankomatima prethodnog dana, prosečno stanje gotovine je iznosilo 4.775.286 dinara, a prosečna vrednost transakcije je bila 14.054 dinara. Takođe, kako se navodi, po jednom bankomatu bilo je 70 transakcija.

Dnevni pregled transakcija na bankomatima u Srbiji pokazuju da je usled zabrane kretanja i od subote u 13 sati do ponedeljka (6. aprila) u 5 časova, zabeležen delimično povećan broj transakcija u odnosu na sredinu prethodne nedelje.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...