skup kompanija, organizacija i institucija od 13. do 17. septembra 2022. godine

Sajam Grand Expo u Zagrebu okupiće više od 200 učesnika iz regiona

PoslovanjePreduzetnikRegionVesti

10.2.2022 11:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Sajam Grand Expo u Zagrebu okupiće više od 200 učesnika iz regiona Sajam Grand Expo u Zagrebu okupiće više od 200 učesnika iz regiona
Više od 200 kompanija, organizacija i institucija iz desetak zemalja regiona, učestvovaće na Grand Expo sajmu u Zagrebu, od 13. do 17. septembra 2022.... Sajam Grand Expo u Zagrebu okupiće više od 200 učesnika iz regiona

Više od 200 kompanija, organizacija i institucija iz desetak zemalja regiona, učestvovaće na Grand Expo sajmu u Zagrebu, od 13. do 17. septembra 2022. godine.

Pripeme za ovaj sajam su već počele, saopštili su organizatori, a na njemu će imati priliku da se predstave biznisi iz oblasti graditeljstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, nameštaja, energije i energetike, rudarstva, metalske i elektro-industrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, uređenja prostora i komunalnih usluga.

U saopštenju se navodi da je ovo ujedno i najveći sajam privrednika i preduzetnika, i obuhvatiće 10.000 metara kvadratnih izložbenog prostora.

„Uz standardnu sajamsku prezentaciju ponude, potražnje, interesa i mogućnosti iz svih tematskih područja sajma, predstavljanje vrhunskih proizvoda te demonstraciju mašina, uređaja, novih tehnologija, inovacija i usluga, održće se i sedam stručnih konferencija, seminari, B2B sastanci i berza rada, te donatorska konferencija za područja Hrvatske pogođena potresom. Dodatno, sajam uključuje i mnoge društveno-zabavne te posebne sadržaje za široku publiku“, ističe se u saopštenju.

Cilj sajma je da posluži kao platforma za razmenu informacija i znanja te kreiranje stručnih predloga poslovne zajednice donosiocima odluka, a sve sa ciljem unapređenja kompanija.

Koorganizatori Sajma su Međunarodni ekonomski forum Perspektive Zagreb, Društvo za marketing i poslovne usluge Promo Global Zagreb i Delfin – Razvoj Managementa Zagreb. Grand Expo sajam će se održati uz podršku i pod pokroviteljstvom predsednika Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, pojedinih ministarstava i institucija.

Biće ovo, po svemu sudeći, značajna privredna manifestacija „Za budućnost“, kako glasi i slogan Grand Expo sajma, zaključuju u saopštenju.

  • Milovan94

    10.2.2022 #1 Author

    Lepe vesti za sve preduzetnike. Idealna prilika za nove kontakte među preduzetnicima.

    Odgovori

  • GOCA BG

    10.2.2022 #2 Author

    Sam naziv manifestacije sve govori…Lepo bi bilo da se odrzi u zakazanom terminu,ko zna koji soj korone dotle moze da bude aktuelan…

    Odgovori

  • NATI29

    10.2.2022 #3 Author

    Veoma koristan sajam

    Odgovori

  • SANJA

    12.2.2022 #4 Author

    Expo sajam uvek je vredan pisetiti,mada 2016 god je bio poslednji o kome se na siroko pricalo.

    Odgovori

  • DANIJELA

    13.2.2022 #5 Author

    Sajmovi i razni kolegijumi i seminari se zbog pandemije skoro pa nisu organizivali a jako su vazni za poslovanje.

    Odgovori

  • ZVEZDICA01

    15.2.2022 #6 Author

    Posetiću sigurno!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...