U Štark Areni od 2. do 5. juna i vozila mlađa od šest godina za manje od 15.000 evra

Sajam korišćenih vozila drugi put u Beogradu

AutomobiliLifestyleSrbijaVesti

19.5.2022 09:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Sajam korišćenih vozila drugi put u Beogradu Sajam korišćenih vozila drugi put u Beogradu
Samo što se završio Sajam automobila u Beogradu, drugi put zaredom održava se i Sajam korišćenih vozila, ove godine od 2. do 5. juna... Sajam korišćenih vozila drugi put u Beogradu

Samo što se završio Sajam automobila u Beogradu, drugi put zaredom održava se i Sajam korišćenih vozila, ove godine od 2. do 5. juna u Štark Areni pod sloganom „Kupiš danas, voziš sutra“.

Automobilska industrija izgleda i dalje nije prevazišla probleme u proizvodnji, koji su se pojavili već na samom početku pandemije korona virusa, te se na isporuku mnogih brendova novih putničkih vozila i danas čeka duže od godinu dana, a vozila koja su dostupna odmah za isporuku gotovo da ne postoje.

”Kupiš danas, voziš sutra – to je slogan ovogodišnjeg sajma koriščenih vozila. Kompletna organizacija sajma ovim sloganom želi da pošalje snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila izložena na istom odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja”, izjavio je osnivač sajma Filip Mrlješ.

On je dodao da je Sajam korišćenih vozila nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenih vozila starosti od jedne do šest godina, kao i da se očekuje da će sva izožena vozila biti najbolja moguća, a verovatno i jedina alternativna rešenja za kupovinu novog vozila. 

Foto: Sajam korišćenih vozila

”Ovogodišnji sajam odlikovaće dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 evra u odnosu na prošlu godinu. Kompletna organizacija sajma potrudila se da posetiocima obezbedi najkvalitetniju moguću ponudu time što je na sajmu okupila gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću“, istakao je Mrlješ.

Prema njegovim rečima, garancije koje kupci dobijaju prilikom kupovine nekog od vozila sa sajma, iz godine u godinu su sve sličnije onima koje dobijaju kada kupuju novi automobil.

„Osim korišćenih vozila, dobar deo izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila, i to većinom ona koja su raspoloživa za isporuku u najkrajećem vremenskom periodu, poručuju iz organizacije. Kupci će na sajmu moći da pronađu i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, ‘body kit’ i dodatne opreme, servisa, elektro punjača i svih ostalih delatnosti koje se na bilo koji način naslanjaju na automobilsku industriju“, naveo je Mrlješ.

Kako kaže, ATV/Quad vozila i motocikli će i ove godine biti poseban deo ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika, jer je za njih sezona nabavke uveliko počela.

I ove godine događaj su podržali NIS & Gazprom Neft, sajt Polovniautomobili.com, CA-Leasing i CA-Banka, Auto1 group i mnoge druge kompanije.

  • VERA

    19.5.2022 #1 Author

    Eto načina da se povoljnije dođe do kvalitetnih vozila.

    Odgovori

  • ZVEZDICA01

    19.5.2022 #2 Author

    Dobra prilika za sve koji žele da kupe auto

    Odgovori

  • SRDJAN

    19.5.2022 #3 Author

    Nije los ovaj sajam.

    Odgovori

  • GOCA BG

    19.5.2022 #4 Author

    Najbolje je vec rezervisano…

    Odgovori

  • MAJALG

    22.5.2022 #5 Author

    Ovo je dobar sajam, gde se mogu videti dobra vozila po pristupacnijoj ceni.

    Odgovori

  • Milisavka

    23.5.2022 #6 Author

    Nije to lose

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...