SAMIT LIDERA EU 1. I 2. OKTOBRA U BRISELU Mišel negativan na korona virus

EUVesti

25.9.2020 13:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SAMIT LIDERA EU 1. I 2. OKTOBRA U BRISELU Mišel negativan na korona virus SAMIT LIDERA EU 1. I 2. OKTOBRA U BRISELU Mišel negativan na korona virus
Lideri 27 zemalja članica Evropske unije okupiće se na samitu u Briselu 1. i 2. oktobra, saopšteno je u kabinetu predsednika Evropskog saveta, Šarla... SAMIT LIDERA EU 1. I 2. OKTOBRA U BRISELU Mišel negativan na korona virus

Lideri 27 zemalja članica Evropske unije okupiće se na samitu u Briselu 1. i 2. oktobra, saopšteno je u kabinetu predsednika Evropskog saveta, Šarla Mišela.

Podsetimo, Samit lidera EU prvobitno je bio planiran za 24 i 25. septembar, ali je odložen, jer je Šarl Mišel, koji je trebalo da predsedava skupom, bio u samoizolaciji.

Naime, službenik obezbeđenja Mišela bio je pozitivan na korona virus, zbog čega je predsednik Evropskog saveta mora da se pridržava obavezne mere karantina.

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel, prema rečima njegovog portparola Barenda Lejtsa, drugi put je dobio negativan rezultat na testu na Covid- 19 i nastavlja sa pripremama za samit kome predsedava, prenosi Tanjug.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...