SARAJEVSKI AERODROM RASKINUO UGOVOR S FLYBOSNIA Avioprevoznik nije izmirio svoja dugovanja u datom roku

RegionVesti

19.11.2020 08:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SARAJEVSKI AERODROM RASKINUO UGOVOR S FLYBOSNIA Avioprevoznik nije izmirio svoja dugovanja u datom roku SARAJEVSKI AERODROM RASKINUO UGOVOR S FLYBOSNIA Avioprevoznik nije izmirio svoja dugovanja u datom roku
Međunarodni aerodrom Sarajevo raskinuo je ugovor s aviokompanijom FlyBosnia pošto nije izmirila dugovanja, potvrdili su iz sarajevskog aerodroma za Klix.ba, navodeći da je suspenzija... SARAJEVSKI AERODROM RASKINUO UGOVOR S FLYBOSNIA Avioprevoznik nije izmirio svoja dugovanja u datom roku

Međunarodni aerodrom Sarajevo raskinuo je ugovor s aviokompanijom FlyBosnia pošto nije izmirila dugovanja, potvrdili su iz sarajevskog aerodroma za Klix.ba, navodeći da je suspenzija počela još 18. septembra ove godine.

„S obzirom da avioprevoznik u datom roku od 60 dana nije izmirio svoja dugovanja, niti je prihvatio predlog o načinu otplate duga, ugovor o pružanju usluga prihvata i otpreme aviona, putnika i prtljaga izmedu JP Međunarodni aerodrom Sarajevo i aviokompanije FlyBosnia je raskinut 17. novembra 2020.“, rekli su iz sarajevskog aerodroma.

Foto: Printscreen youtube

Osim toga, dodali su da će se preduzeti sve potrebne pravne radnje.

„S ciljem zaštite svojih interesa predat je zahtev za aktiviranje, odnosno, naplatu bankovne garancije“, dodali su.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...