započeta promena brendinga svih ekspozitura

Sberbank Srbija promenila ime u Naša AIK banka

BankeNovacSrbijaVesti

2.3.2022 11:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Sberbank Srbija promenila ime u Naša AIK banka Sberbank Srbija promenila ime u Naša AIK banka
Sberbank Srbija je zvanično promenila ime u Naša AIK banka i na taj način u potpunosti postala deo domaće bankarske grupe koju predvodi AIK... Sberbank Srbija promenila ime u Naša AIK banka

Sberbank Srbija je zvanično promenila ime u Naša AIK banka i na taj način u potpunosti postala deo domaće bankarske grupe koju predvodi AIK banka, objavljeno je u sredu.

Predsednica Izvršnog odbora AIK banke Jelena Galić izrazila je zadovoljstvo time što je Sberbank Srbija postala deo AIK banke.  Ona je istakla da je AIK banka na ovaj način „još jednom potvrdila svoju posvećenost daljem rastu, jačanju svoje stabilnosti i odgovornom poslovanju“, prenosi Beta.

„Stabilnost i snažna kapitalna osnova su jasni pokazatelji naše uspešnosti, kao i velike sigurnosti koju pružamo svojim klijentima i štedišama. Upravo to je potvrdila i odluka Narodne banke Srbije kojom je AIK banka dobila saglasnost za preuzimanje Sberbank Srbija“, kazala je ona.

Galić je istakla kako veruje da će se predstojeći proces integracije uspešno završiti i da će ta poslovna sinergija biti od velikog značaja za klijente banke, zaposlene i ceo bankarski sistem.

Postavši deo AIK banke, bivša Sberbank Srbija nastavlja svoje poslovanje bez povezanosti sa prethodnim akcionarima, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Izvršnog odbora Naša AIK banka Vladimir Bošković ukazao je da će zahvaljujući ovoj konsolidaciji ta banka „nastaviti da posluje stabilno, likvidno i veoma uspešno“.

„Štednja svih klijenata i njihova sredstva na računima u našoj banci su na ovaj način dodatno osigurani. Sve naše usluge, aplikacije i servisi nastavljaju da funkcionišu kao i ranije, klijenti nastavljaju da koriste svoje platne i kreditne kartice kao i do sada“, objasnio je Bošković.

U skladu sa tim, započeta je promena brendinga svih ekspozitura, a u narednim danima banka će nastaviti sa usaglašavanjem i primenom novog vizuelnog identiteta, kao i daljom integracijom sa novim vlasnikom – AIK bankom, navedeno je u saopštenju.

  • Ika

    2.3.2022 #1 Author

    Samo da ne zatvore

    Odgovori

  • MIŠKOVIĆ

    2.3.2022 #2 Author

    kada pre,
    juče ogromni redovi ispred svih poslovnica u celoj Srbiji
    samo da građani ne ostanu bez novca

    Odgovori

    • Lolek

      13.3.2023 #3 Author

      Tu je novac samo se malo zagubio

      Odgovori

  • SR2022

    2.3.2022 #4 Author

    Teska vremena i bice samo teza, najgore je obicnom narodu…

    Odgovori

  • NIKOLA.NIDZO

    2.3.2022 #5 Author

    uzas

    Odgovori

  • FLAME

    2.3.2022 #6 Author

    Barem smo našli alternativu. Svakako se već danima pričalo o tome da će Aik da je preuzme.

    Odgovori

  • KACA

    2.3.2022 #7 Author

    Strašno

    Odgovori

  • MARKO7

    2.3.2022 #8 Author

    Pa baš je šteta, a ovako malo bolje zvuči pre svega.

    Odgovori

  • SLAVICA

    1.10.2023 #9 Author

    Znaci nesto se “kuva”

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...