vlasnici mogu besplatno da posete određene servise radi zamene komponenti

Šest auto-kompanija povlači više od 26.000 vozila zbog neispravnih delova

AutomobiliFirme u fokusuLifestyleSvetU fokusuVesti

25.8.2022 20:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Šest auto-kompanija povlači više od 26.000 vozila zbog neispravnih delova Šest auto-kompanija povlači više od 26.000 vozila zbog neispravnih delova
BMW Korea, Renault Korea Motors i četiri druge kompanije dobrovoljno će povući više od 26.000 vozila kako bi popravili neispravne delove. Šest kompanija, uključujući... Šest auto-kompanija povlači više od 26.000 vozila zbog neispravnih delova

BMW Korea, Renault Korea Motors i četiri druge kompanije dobrovoljno će povući više od 26.000 vozila kako bi popravili neispravne delove.

Šest kompanija, uključujući Porsche Korea, Stellantis Korea, Ford Sales Service Korea i Toyota Motor Korea, povlače ukupno 26.449 jedinica od 48 različitih modela, navodi se u saopštenju Ministarstva za zemljište, infrastrukturu i transport, prenosi Korea Times.

Stellantis je zajedničko preduzeće 50:50 osnovano spajanjem američkog proizvođača automobila Fiat Chrysler Automobiles N.V. i francuskog proizvođača automobila PSA Group.

Problemi koji su doveli do povlačenja ovih vozila uključuju mogući požar izazvan neispravnim grejačem ventila kartera u BMW-ovoj limuzini 528i, zatim probleme sa softverom na kontrolnoj tabli Porscheovog modela Taycan i neispravan sistem klima uređaja u modelu Peugeot e-2008 Electric uvezenog od strane Stellantis, saopštili su proizvođači.

Vlasnici tih vozila mogu besplatno da posete određene servise i servisne centre preduzeća radi zamene delova, saopštilo je ministarstvo.

  • TATJANA

    26.8.2022 #1 Author

    Da li sve ovo prolazi rigorozne kontrole pre prodaje ili o igledno ne

    Odgovori

  • SUNCOKRET

    26.8.2022 #2 Author

    Koja bruka za ovako jake auto kompanije, to će svakako ugroziti njihov ugled.

    Odgovori

  • goca87

    26.8.2022 #3 Author

    Kakvi propusti…

    Odgovori

  • GOCA BG

    28.8.2022 #4 Author

    Propuste prave ozbiljne kuce u zadnje vreme…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...