Hiljade korisnika u SAD prijavilo da kreditne kartice ne rade

Sistem American Express zakazao

NovacSvetVesti

22.10.2021 08:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Sistem American Express zakazao Sistem American Express zakazao
Hiljade korisnika u Sjedinjenim Američkim Državama u petak je prijavilo da sistem American Express kartica ne radi, pokazuju podaci veb stranice Downdetector. Prema mapi... Sistem American Express zakazao

Hiljade korisnika u Sjedinjenim Američkim Državama u petak je prijavilo da sistem American Express kartica ne radi, pokazuju podaci veb stranice Downdetector.

Prema mapi prijavljenih problema, najveći broj pritužbi na uslugu došao je sa severoistoka zemlje, ali i iz Njujorka, Los Anđelesa i Atlante, a otprilike pola sata kasnije broj prijavljenih problema naglo je porastao u Dalasu, Čikagu, i Mineapolisu.

Većina onih koji su imali problema sa American Express rekli su da nisu mogli da koriste kreditne kartice, što je oko 76 odsto pritužbi, prenosi Sputnik International.

Prema podacima Downdetector, slična situacija desila se i ranije ove nedelje, u ponedeljak, kada su korisnici imali problema sa obradom transakcija na svojim kreditnim karticama, kao i sa korisničkim servisom.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...