SRBI PRVI TURISTI U BIH NAKON OTVARANJA GRANICA Posle više od dva meseca stiže prva grupa gostiju

BiznisRegionTurizamVesti

10.6.2020 13:44 Autor: Ljiljana Begović 0

SRBI PRVI TURISTI U BIH NAKON OTVARANJA GRANICA Posle više od dva meseca stiže prva grupa gostiju SRBI PRVI TURISTI U BIH NAKON OTVARANJA GRANICA Posle više od dva meseca stiže prva grupa gostiju
Za vreme širenja zaraze korona virusa u Bosni i Hercegovini strancima je bio zabranjen ulazak u državu. Nakon više od dva meseca prva grupa... SRBI PRVI TURISTI U BIH NAKON OTVARANJA GRANICA Posle više od dva meseca stiže prva grupa gostiju

Za vreme širenja zaraze korona virusa u Bosni i Hercegovini strancima je bio zabranjen ulazak u državu. Nakon više od dva meseca prva grupa turista će 14. juna doći iz Srbije.

Od 25. marta granice BiH su mogli da pređu samo njeni državljani, takva odluka promenjena je početkom juna, pa je dopušten ulazak za porodice sa decom kao i stanovnicima susednih zemalja.

Prvu grupu turista u BiH očekuju 14. juna, a oni će doći upravo iz Srbije. Grupa se sastoji od Beograđana, Šapčana i Kragujevčana. Oni će osim Sarajeva posetiti i Višegrad.

Foto: Pixabay.com

„Obići će neke od naznačajnijih lokacija u gradu, istorijsko jezgro i vrelo Bosne. Obići će Vijećnicu, Sebilj, Latinsku ćupriju, Begovu džamiju, Sabornu crkvu i sarajevsku katedralu „Srca Isusova“, rečeno je iz CoolTour sarajevske agencije, prenosi Klix.ba.

Oni napominju da neće propustiti da prve turiste odvedu i na baščaršijske ćevape, kupovinu suvenira u Kazandžiluku i ispijanje bosanske kafe.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...