predsednik srbije u razgovoru sa predsednikom upravnog odbora nemačkog auto-giganta

Srbija ima resurse za poslovanje Mercedesa

SrbijaVesti

19.7.2024 16:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Srbija ima resurse za poslovanje Mercedesa Srbija ima resurse za poslovanje Mercedesa
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Upravnog odbora kompanije Mercedes-Benz Group Olom Kalenijusom (Ola Källenius) o dodatnim mogućnostima saradnje sa tom kompanijom.... Srbija ima resurse za poslovanje Mercedesa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Upravnog odbora kompanije Mercedes-Benz Group Olom Kalenijusom (Ola Källenius) o dodatnim mogućnostima saradnje sa tom kompanijom.

„Sa Olom Kalenijusom razgovaram o svim prednostima i izazovima u proizvodnji električnih automobila, kao i o najvišim svetskim standardima na kojima njegova kompanija beskompromisno insistira i koje ćemo mi svakako ispuniti“, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

On je naveo i da Srbija, osim resursa i odličnog poslovnog okruženja, ima i najbolje inženjere i mlade stručnjake, koji „sanjaju o tome da jednog dana rade u kompaniji poput Mercedes Benz“.

Vučić je izrazio uverenje da je ovo tek početak saradnje sa kompanijom Mercedes-Benz, “koja će u našoj zemlji imati odgovornog i ozbiljnog partnera i domaćina, kao i sve uslove za dodatni razvoj i širenje poslovanja“.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.