Rok za dostavljanje ponuda je 17. april

Aerodromi Srbije raspisali tender za stručni nadzor za telekomunikacionu opremu

BiznisSrbija

8.4.2024 08:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Aerodromi Srbije raspisali tender za stručni nadzor za telekomunikacionu opremu Aerodromi Srbije raspisali tender za stručni nadzor za telekomunikacionu opremu
Aerodromi Srbije raspisali su javnu nabavku za stručni nadzor za telekomunikacionu opremu i sisteme za novu zgradu aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu. „Predmet javne... Aerodromi Srbije raspisali tender za stručni nadzor za telekomunikacionu opremu

Aerodromi Srbije raspisali su javnu nabavku za stručni nadzor za telekomunikacionu opremu i sisteme za novu zgradu aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu.

„Predmet javne nabavke je vršenje stručnog nadzora za telekomunikacionu opremu i sisteme za novu zgradu aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu a za koje je naručilac zaključio ugovor, te stoga je potrebno obezbediti nadzor nad isporukom, implementacijom, radovima, kao i na povezivanju i integraciji sistema.

Nadzor je potrebno vršiti tokom trajanja celokupnog procesa uspostastavljanja telekomunikacione opreme i sistema za novu zgradu aerodroma „Konstantin Veliki“, kao i tokom primopredaje u svemu prema važećim propisima koji regulišu ovu oblast“, naglašava se u dokumentaciji.

Kako se podseća, usled konstantnog rasta broja putnika na ovom aerodromu, Aerodromi Srbije krenuli su sa modernizacijom, proširenjem i unapređenjem pomenutog aerodroma. U postupku modernizacije, proširenja i unapređenja aerodromskog kompleksa ugovorena je izgradnja nove terminalne zgrade.

„Kako je jedan deo terminalne zgrade gotovo u potpunosti izgrađen ugovoreno je njegovo tehničko-tehnološko opremanje kako bi se pustio u rad. Izvođenje radova treba da se obavi tehnološki, fazno tako da ne utiče na funkcionalnost aerodrodroma“, naglašava se u dokumentaciji.

Kako se dodaje, rok za izvršenje ugovornih obaveza izabranog ponuđača koje su predmet javne nabavke počeće da teče danom početka važenja zaključenog ugovora. Rok za realizaciju svih obaveza izabranog ponuđača za sisteme nad kojima se obavlja ova usluga je ne duži od 240 dana od dana zaključenja ugovora, pojašnjava se u dokumentaciji.

„Pružalac usluge je u obavezi da izvrši kompletnu uslugu nadzora do završetka ugovora za telekomunikacionu opremu i sisteme za novu zgradu aerodroma, odnosno da po potrebi skrati ili produži rok za izvršenje usluge u skladu sa dinamikom izvođenja radova i isporuke dobara bez dodatne naknade ili odbitka“, ističe se u dokumentaciji.

Rok za dostavljanje ponuda je 17. april.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...