saobraćaće tri puta nedeljno

Air Serbia uspostavila direktne letove iz Beograda do Geteborga i Kelna

BiznisFirme u fokusuSrbijaTurizam

18.5.2023 11:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Air Serbia uspostavila direktne letove iz Beograda do Geteborga i Kelna Air Serbia uspostavila direktne letove iz Beograda do Geteborga i Kelna
Nacionalna avio-kompanija Srbije, Air Serbia, objavila je da je letovima u četvrtak pokrenula direktnu liniju između Beograda i Geteborga, kao i između Beograda i... Air Serbia uspostavila direktne letove iz Beograda do Geteborga i Kelna

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Air Serbia, objavila je da je letovima u četvrtak pokrenula direktnu liniju između Beograda i Geteborga, kao i između Beograda i Kelna.

Nacionalna avio-kompanija će do novih destinacija u Švedskoj i Nemačkoj saobraćati tri puta nedeljno, tokom cele godine, prenosi Beta.

Letovi do Geteborga, druge destinacije Air Serbie u Švedskoj, obavljaće se svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje, dok će do Kelna nacionalna avio-kompanija saobraćati utorkom, četvrtkom i subotom, navedeno je u saopštenju.

„Geteborg je važna tačka između Stokholma, Osla i Kopenhagena. Direktna linija do tog grada omogućava putnicima da brže i lakše stignu do severne Evrope. Uvođenjem Kelna u našu rastuću mrežu, proširili smo prisustvo u Nemačkoj na čak 10 destinacija“, rekao je direktor za komercijalu i strategiju Air Serbie Boško Rupić.

Air SERBIA a.d. Beograd

JURIJA GAGARINA 12, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
443.990.525,25 ( 2022)
Broj zaposlenih:
1.077 ( 2022)

Podsetio je da do grada na Rajni Air Serbia već leti sa aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...