Vrednost radova 1,25 miliona dinara

Dimitrovgrad pokreće gradnju industrijske zone Beleš 2

BiznisInfrastrukturaSrbija

19.12.2022 08:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Dimitrovgrad pokreće gradnju industrijske zone Beleš 2 Dimitrovgrad pokreće gradnju industrijske zone Beleš 2
Opština Dimitrovgrad raspisala je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije, vodovodne mreže, elektro mreže i putne infrastrukture u radnoj zoni Beleš-novi deo... Dimitrovgrad pokreće gradnju industrijske zone Beleš 2

Opština Dimitrovgrad raspisala je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije, vodovodne mreže, elektro mreže i putne infrastrukture u radnoj zoni Beleš-novi deo u Dimitrovgradu.

Vrednost posla je 1,25 miliona dinara, a ponude se primaju do 27. decembra.

Predsednik Opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov u oktobru je najavio da je Opština u proceduri za formiranje industrijske zone Beleš 2 na nekih 12 hektara u nastavku postojeće zone, piše Ekapija.

“Projekat je pri kraju i od države bi trebalo da dobijemo stotinak miliona dinara za opremanje ove nove zone za koju već imamo zainteresovanog grčkog investitora. To je kompanija koja pravi LED sijalice za frižidere kompanije Coca-Cola na teritoriji cele Evrope i zainteresovana je da deo proizvodnje izmesti kod nas. Oni žele i komercijalnu zonu, nekih 1,5 hektara, koja nije u vlasništvu opštine ali je definisnana prostornim planom a do kraja godine će biti definisana i u planu generalne regulacije”, najavio je Vladica Dimitrov.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...