Vrednost rekonstrukcije 759,2 miliona dinara

Dve godine za proveru radova na Trgu Nikole Pašića

Srbija

2.10.2024 08:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Dve godine za proveru radova na Trgu Nikole Pašića Dve godine za proveru radova na Trgu Nikole Pašića
Beogradski Sekretarijat za investicije raspisao je tender za tehnički pregled izvedenih radova na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića. Sekretarijat je procenio da će ova usluga... Dve godine za proveru radova na Trgu Nikole Pašića

Beogradski Sekretarijat za investicije raspisao je tender za tehnički pregled izvedenih radova na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića. Sekretarijat je procenio da će ova usluga koštati 2,4 miliona dinara, a da će trajati čak pune dve godine, objavila je Nova ekonomija.

Predmet tehničkog pregleda su izvedeni radovi na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića, površine 8.156,27 kvadrata.

Kako se vidi iz tenderske dokumentacije, tehnički pregled izvedenih radova obuhvata pregled tehničke dokumentacije, pregled izvedenih radova i izradu izveštaja.

Rok za podnošenje ponuda je 21. oktobar. Izvršilac se obavezuje da tražene poslove započne po prijemu pisanog poziva Sekretarijata, i završi ih u roku od 730 kalendarskih dana.

Radovi na Trgu Nikole Pašića / Izvor: Beograd.rs

Posao rekonstrukcije Trga Nikole Pašića u Beogradu dobila je krajem prošle godine grupa od šest firmi – GP Invest gradnja, D.C. Energocoop, Slavija Proking, Alex E&C, Tesla sistemi i SDC Professional.

Ugovor sa ovim firmama, kako poseća Nova ekonomija, zaključen je u decembru prošle godine. Radovi na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića počeli su krajem februara.

Trajanje ugovora sa izabranim izvođačima prvobitno je bilo 210 kalendarskih dana, ali je nedavno produženo na 285 kalendarskih dana.

Vrednost radova na rekonstrukciji trga je dostigla je 632,67 miliona dinara bez PDV-a, odnosno 759,2 miliona dinara sa PDV-om.

  • NATALY

    13.10.2024 #1 Author

    I vreme je bilo za rekonstrukciju. Lepe uspomene iz njegovog lepšeg perioda i vremena doma sindikata ali dosta se s godinama zapustio

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.