Rok zainteresovanim ponuđačima do 22. juna

EPS raspisao 118,7 miliona evra vredan tender za usluge

Srbija

8.6.2023 08:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

EPS raspisao 118,7 miliona evra vredan tender za usluge EPS raspisao 118,7 miliona evra vredan tender za usluge
Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za usluge u poslovnim i proizvodnim procesima, vredan oko 13,9 milijardi dinara (118,7 miliona evra), objavila je eKapija. Reč... EPS raspisao 118,7 miliona evra vredan tender za usluge

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za usluge u poslovnim i proizvodnim procesima, vredan oko 13,9 milijardi dinara (118,7 miliona evra), objavila je eKapija.

Reč je o uslugama u proizvodnim procesima, pomoćnim poslovima u proizvodnji i održavanju, rukovanju i održavanju mašina, pravnim i finansijskim poslovima, kao i ugostiteljskim uslugama.

Tražene usluge se odnose na Upravu EPS-a i na ogranke EPS Snabdevanje, RB Kolubara, HE Đerdap, TENT, TE-KO Kostolac, Drinsko-Limske HE, Panonske TE-TO i ogranak Obnovljivi izvori.

Kako je precizirano u tehničkoj dokumentaciji, jedan od predmeta tendera je pružanje usluga u sistemu železničkom transporta uglja u AD EPS (usluge održavanja pruga i vučnih vozila, usluge rukovanja pomoćnom mehanizacijom, transportnim vozilima, mašinama, uređajima, opremom i postrojenjima i nbadzor nad ovim poslovima).

EPS takođe traži i usluge u proizvodnom procesu, tekućem i investicionom održavanju proizvodnih procesa, kao što su usluge pomoćnih poslova u proizvodnji i održavanju, usluge rukovanja i održavanja mašina, uređaja i opreme u proizvodnim procesima, rukovanje pomoćnom mehanizacijom i transportnim vozilima, usluge kontrole i praćenja rada mašina i uređaja u proizvodnim pogonoma i usluge nadzora nad radom mašina, uređaja i postrojenja.

Kako navodi eKapija, EPS za TENT između ostalog traži usluge pomoćnih poslova u proizvodnji i održavanju, rukovanja i održavanja uređaja i opreme u proizvodnim procesima, usluge kontrole i praćenja rada uređaja i postrojenja i nadzora nad radom uređaja i postrojenja.

Tender je otvoren do 22. juna.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...