kandidati mogu da pošalju biografiju do 15. septembra

EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora

Srbija

11.8.2023 10:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora
Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je danas oglas u kojem se traži profesionalac koji bi obavljao funkciju novog generalnog direktora. „Nadzorni odbor sada... EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je danas oglas u kojem se traži profesionalac koji bi obavljao funkciju novog generalnog direktora.

„Nadzorni odbor sada traži visokosposobnog i odlučnog profesionalca koji će preuzeti veoma uglednu i uticajnu poziciju generalnog direktora“, navedeno je u oglasu u listu Politika, piše Beta.

Kako je istaknuto, uspešan kandidat mora biti rukovodilac koji poseduje najviši nivo menadžerskih veština, da ima iskustva u energetskom sektoru, kao i u korporativnim reformama i programima transformacije.

Neophodno je da generalni direktor ima najmanje 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama, kao i da poznaje oblast korporativnog upravljanja.

Poželjno je da poseduje magistarsku diplomu ili najmanje diplomu osnovnih studija, da tečno govori engleski, kao i da ima organizacione i sposobnosti upravljanja ljudskim resursima, a poželjna je i stručnost u finansijskom menadžmentu i poslovnom razvoju.

Kandidati bi do 15. septembra trebalo da pošalju biografiju i motivaciono pismo na mejl adresu belgrade@boyden.com, a više detalja može se naći na sajtu EPS-a. U oglasu se podseća i da EPS ima više od 20.000 zaposlenih, na proizvodni bilans kompanije, kao i na započeti proces energetske, ali i organizacione transformacije kompanije.

  • Mike

    11.8.2023 #1 Author

    SNSorkus 🤣🤣

    Odgovori

  • SHALIMAR

    12.8.2023 #2 Author

    Ovaj prethodni nije imao nista od navedenog…

    Odgovori

  • NATI

    13.8.2023 #3 Author

    To je samo formalnost da se objavi oglas

    Odgovori

  • gagica

    13.8.2023 #4 Author

    Videcemo ko ce biti izabran.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...